شماری از فعالان سیاسی، مدنی و کارگری که در حمایت از معترضان خوزستانی مقابل وزارت کشور تجمع کرده بودند، با «ضرب و شتم» بازداشت شدند.

گزارش‌ها از تهران حاکی است که در میان بازداشت‌شدگان عصر روز سه‌شنبه، ۲۹ تیر در تهران، اسامی نرگس محمدی، آرش صادقی، رسول بداقی، آرش کیخسروی، پوران ناظمی، روح‌الله مردانی و جعفر عظیم‌زاده دیده می‌شود.

تقی رحمانی، فعال سیاسی ساکن پاریس و همسر نرگس محمدی نیز این خبر را در توئیتر تائید کرده است.
آن‌طور که آقای رحمانی نوشته، بازداشت این افراد با «ضرب و شتم» همراه بوده است.

هنوز خبری از نهاد بازداشت‌کننده این فعالان سیاسی، مدنی و کارگری و محل انتقال آنها منتشر نشده است.

خانم محمدی پیش از بازداشت در ویدیویی گفته که شماری از زندانیان سابق، فعالان مدنی، مادران صلح و مادران داغدار قصد داشتند در اعتراض به «کشتار» مردم «بی‌پناه و بی‌گناه و تشنه» خوزستان مقابل وزارت کشور جمع شوند که با ضرب و شتم مواجه شدند و به همین دلیل به سوی خیابان زرتشت تهران در حال راهپیمایی هستند.

نرگس محمدی در ویدیوی دیگری به نقل از فعالان مدنی و کارگری همراه خود، به حکومت ایران هشدار داده که «کشتارها» در خوزستان را متوقف کند.
وی گفته که مردم خوزستان، «تشنه» هستند و حق دارند که «اجتماعات سالم» داشته باشند و جمهوری اسلامی نمی‌تواند معترضان در خیابان‌های خوزستان را «بکُشد.»

تظاهرات و اعتراض‌ها نسبت به بی‌آبی در خوزستان از شش روز پیش در چندین شهر این استان آغاز شده است.

مقام‌های رسمی تاکنون کشته‌شدن دو جوان در این اعتراض‌ها را تائید کرده، اما آن را به «اغتشاشگران» و «عوامل فرصت‌طلب» نسبت داده‌اند.

این در حالی است که گزارش‌های غیررسمی حاکی از کشته‌‌شدن «چهار نفر» در این اعتراض‌ها است.

پس از افزایش اعتراضات در خوزستان و انتشار خبر برخورد خشونت‌آمیز با معترضان، روز سه‌شنبه نیز در متروی تهران، شعارهایی علیه جمهوری اسلامی و «اصل ولایت فقیه» سر داده شد.

قطعی مداوم آب و برق در ایران همزمان با گرم‌شدن هوا، موجب اعتراض‌های پراکنده‌ای در نقاط مختلف ایران شده که در استان خوزستان، به طور گسترده به خیابان‌های چندین شهر کشیده شده است.

در ویدیوهایی که از شهرهای مختلف خوزستان منتشر شده است، تعداد زیادی جوان بدلیل بی‌آبی شعار می‌دهند و در برخی از آنها به وضوح صدای شلیک گلوله شنیده می‌شود.

محمود احمدی‌نژاد و محمد خاتمی، روسای جمهوری پیشین ایران نیز در پیام‌های جداگانه‌ای، برخورد خشونت‌آمیز با معترضان در خوزستان را محکوم کرده‌اند.