در واکنش به انتشار فیلم مجادلۀ علی خامنه‌ای با علی اکبر هاشمی رفسنجانی بر سر مذاکره با آمریکا، فائزه هاشمی اقدام رهبر جمهوری اسلامی ایران را “ناجوانمردانه و غیراخلاقی” و ناشی از ترس و عدم اعتماد به نفس وی دانسته و گفته است که رهبر جمهوری اسلامی ایران به اندازۀ یک مبتدی هم از الفبای سیاست و اصول روابط بین‌الملل نمی‌داند.

فائزه هاشمی گفته است پدر او پنج سال است مُرده است و  او نمی داند که منتشرکنندگان این فیلم در سایت رسمی رهبر جمهوری اسلامی از چه می ترسند که “این طور ناجوانمردانه دست به تخریب” او زده اند. فرزند علی اکبر هاشمی رفسنجانی در پاسخ غیرمستقیم به این سئوال، خود خطاب به رهبر جمهوری اسلامی گفته است : ممکن است هدف “رسیدن به قدرت” و “دیکتاتوری بیشتر” باشد. اما، این “تخریب یک دلیل دیگر هم می تواند داشته باشد و آن نداشتن اعتماد به نفس است. یعنی : علیرغم این که قدرت کامل دارند، [اما] خودشان هم خودشان را باور ندارند.”

فائزه هاشمی حتی تلویحاً گفته است که هدف از انتشار این فیلم ای بسا خواباندن انتقادها به رویکرد خارجی رهبر در عالیترین مراجع قدرت باشد. او گفته است با این قبیل تخریب‌ها “در واقع می‌خواهند اعتماد به نفس به دست آورند و سر و صداهای اطراف خودشان را کاهش دهند. اما این راه‌ها جواب نمی‌دهد.”   

فائزه هاشمی، رهبر حکومت اسلامی ایران را مسئول انتشار فیلم جانبدارانه علیه پدرش دانسته و با اشاره به انتشار این فیلم در سایت رسمی رهبر جمهوری اسلامی گفته است : “متأسفانه تصمیم درباره انتشار این مستند در سطح بالا گرفته شده است [و]… سئوال من این است چه طور اجازه داده شده که این فیلم یک طرفه و دروغ ساخته شود.”

به گفتۀ فائزه هاشمی در این فیلم “یکجانبه”، “صدا رسای رهبر” شنیده می شود، اما، حتی صدای هاشمی رفسنجانی برای چند ثانیه هم شنیده نمی شود. او گفته است که علی اکبر هاشمی رفسنجانی “روابط با دنیا را ضرورت کشورداری و حکمرانی می دانست” در حالی که علی خامنه‌ای در توجیه  عدم رابطه با آمریکا دائماً بر “بی اعتمادی به غرب” تأکید می کند. فائزه هاشمی سپس افزوده است : “هر دانشجوی کلاس اول علوم سیاسی” می داند که “در  روابط خارجی اصلاً اعتماد جایی ندارد” و “در سیاست خارجی حرف اول را قدرت و حرف دوم را منافع می زند که البته این دو در هم تنیده‌اند”. فائزه هاشمی سپس گفته است که او تعجب می کند “چرا آقای خامنه‌ای مدام بحث را طرف این موضوع می برد که به غرب نمی‌شود اعتماد کرد.” او این حرف را نشانۀ “ناآگاهی [رهبر] نسبت به شرایط مذاکره” دانسته و گفته است “اگر اختلافی [با آمریکا] وجود نداشت که مذاکره نیاز نبود.”

فرزند علی اکبر هاشمی رفسنجانی سپس افزوده است که رهبر جمهوری اسلامی دائماً با اتکاء به این استدلال مدعی می‌شود که غربی‌ها سر ایران کلاه می‌گذارند، غافل از این که “خودمان مفت و مجانی کشورمان را برای روسیه، چین، عراق، فلسطین، لبنان، یمن و سوریه حراج کرده ایم و همگی آن‌ها به ما پشت کرده اند.”

فائزه هاشمی با انتقاد از سیاست “چرخش به شرق” رهبر جمهوری اسلامی در توجیه مقابله با غرب، مناسبات جمهوری اسلامی ایران را با چین و روسیه فاجعه بار خوانده و گفته است : “همان طور که آقای ظریف هم گفته، ما اصلاً متحدی نداریم. چین که روابطش با ما فاجعه است. خاک و ماهی‌ها و برق ما را چین می برد و […] هنوز اطلاع رسانی لازم درباره قرارداد بیست و پنج ساله با چین نکرده اند، چون می دانند چه گندی زده اند و چطور کشور را حراج کرده اند. […] این همه در سوریه خرج می‌کنیم، [اما]، قراردادها را به دیگران می دهند یا حماس در قضیه سوریه طرف عربستان را می‌گیرد.”  

فائزه هاشمی در انتقاد به سیاست غرب ستیزانۀ رهبر و  باصطلاح سیاست “چرخش به شرق”  او گفته است : “ما خودمان را انداخته ایم در دامان شرق و مدام داریم باج می دهیم تا با غرب رابطه نداشته باشیم، بعد می گویند [غربی‌ها] سر ما کلاه گذاشته‌اند. پس کلاه هایی که دیگران سر ما گذاشته اند، چه می شود؟ ضربه هایی که به ما از شرق خورده خیلی بیشتر از ضربه هایی است که توسط غرب زده شده است.” فائزه هاشمی در پایان گفته است که در نتیجۀ این یکجانبه نگری نظام اسلامی ایران اکنون طالبان را هم “تطهیر و از آنها طرفداری می‌کند.”