شرکت خودروسازی تویوتای ژاپن در نظر دارد برای توسعه باتری خودروهای برقی تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱۳.۶ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کند.

بر اساس گزارش روز سه‌شنبه ۱۶ شهریور خبرگزاری فرانسه، بزرگترین خودروساز جهان، تویوتا، در نظر دارد برنامه خود برای رسیدن به سیاست «صفر کردن گازهای گلخانه‌ای» را دنبال کند.

تویوتا قبلا اعلام کرده بود تا سال ۲۰۵۰ می‌خواهد به این هدف برسد اما ژوئن امسال اعلام کرد که این هدف تا سال ۲۰۳۵ محقق خواهد شد.

در این راستا، ۱۳.۶ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری برای تحقیقات و توسعه باتری‌ها و فناوری‌های جدید به‌منظور نصف کردن هزینه تولید آن‌ها استفاده خواهد شد.

تویوتا در حال حاضر یکی از بزرگترین خودروسازان در زمینه تولید خودروهای دوگانه‌سوز، هیبریدی و کاملا برقی است.

ژاپن در نظر دارد تا سال ۲۰۵۰ تولید گازهای گلخانه‌ای خود را به صفر برساند؛ یعنی میزان تولید گازهای گلخانه‌ای این کشور در سطحی باشد که توسط عوامل طبیعی مانند جنگل‌ها و اقیانوس‌ها جذب شده و راهی فضا نشود.

بر اساس گزارش «پروژه جهانی کربن»، ژاپن بعد از چین، آمریکا، هند و روسیه بزرگترین انتشاردهنده گازهای گلخانه‌ای جهان است و سالانه بیش از ۱.۱ میلیارد تن گازهای گلخانه‌ای راهی فضا می‌کند.

گازهای گلخانه‌ای مهمترین عامل گرمایش زمین است.

شرکت توشیبای ژاپن نیز نوامبر پارسال اعلام کرد ساخت نیروگاه‌های برقی با سوخت زغال سنگ در جهان را متوقف کرده و تمرکز خود را بر انرژی‌های تجدیدپذیر خواهد گذاشت.