با مرگ یک دانش‌آموزِ دیگر که در حادثه آتش‌سوزی مدرسه کانکسی در دزفول آسیب جدی دیده بود، تعداد قربانیان این حادثه به دو نفر رسید.

به گزارش خبرگزاری ایرنا در شامگاه هشتم بهمن، امین الیاسی، ۱۵ ساله، دانش‌آموز دیگری که در این حادثه دچار سوختگی شده بود بر اثر شدت جراحات جان باخت.

نیما همتی چالگرد، دانش‌آموز ۱۵ ساله دیگری که در این حادثه آتش‌سوزی دچار سوختگی ۵۰ درصد شده بود، روز هفتم بهمن‌ماه جان خود را از دست داد.

شامگاه ۳۰ دی‌ماه بر اثر آتش گرفتن یک مدرسه کانکسی در منطقه سردشت دزفول، سه معلم ساکن در این کانکس و سه نفر از اهالی منطقه از جمله دو دانش‌آموز دچار سوختگی شدید شدند.

پیش از این علت وقوع این حادثه، برخورد صاعقه با مدرسه کانکسی عنوان شده بود، اما مدیرکل مدیریت بحران خوزستان از احتمال وقوع حادثه بر اثر انفجار کپسول گاز خبر داد.

بخشدار سردشت روز چهارشنبه حال عمومی همه مصدومان این حادثه را نامساعد خواند و گفت که یکی از معلمان حادثه‌دیده با بیش از ۸۰ درصد سوختگی به بیمارستانی در اصفهان منتقل شده است.

علی عبدالهی شاه‌آبادی همچنین گفت: «اگر مسیرهای روستایی در این بخش اصلاح و یا آسفالت بودند، روند امدادرسانی به مصدومان این حادثه هموارتر می‌شد و زودتر به مراکز درمانی منتقل می‌شدند.»

ناایمنی سیستم گرمایش بسیاری از مدارس کشور در سال‌های گذشته از جمله چالش‌های مهم وزارت آموزش و پرورش ایران بوده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس ایران در سال ۹۷ اعلام کرده بود که سیستم گرمایشی ۱۳۶ هزار کلاس درس در کشور «از استانداردهای لازم برخوردار نیست».

مهرالله رخشانی‌مهر دلیل عمده آن را نبود گاز شهری به ویژه در مناطقی چون استان سیستان و بلوچستان عنوان کرده بود.

در سال‌های گذشته چندین حادثه آتش‌آسوزی به دلیل سیستم گرمایشی ناایمن در فصل زمستان، موجب مرگ و آسیب دانش‌آموزان و معلمان در نقاط مختلف ایران شده است.

۱۵ آذرماه سال ۹۱ بر اثر آتش‌گرفتن یک بخاری نفتی در دبستان دخترانه‌ای در روستای شین‌آباد پیرانشهر، ۳۷ کودک مصدوم شدند و دو نفر از این دختران به علت سوختگی شدید فوت کردند.