سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از دادن آمار مصدومان خودداری کرده ولی اعلام کرد که حال دو مصدوم اعتراضات مناسب نیست ولی کسی تا کنون فوت نشده است. شبکه اینترنت نیز در مناطقی از اصفهان قطع شده است.
اعتراضات در اصفهان ادامه دارد و نیروهای امنیتی و پلیس به شدت معترضان را سرکوب میکنند.
در اثر تیراندازی با گلوله ساچمهای شماری از معترضان نیز زخمی شدند و به بیمارستانهای اصفهان انتقال یافتند.
نورالدین سلطانیان، سخنگوی علوم پزشکی اصفهان روز شنبه ۶ آذر (۲۷ نوامبر) اعلام کرد از دادن آمار مصدومان حوادث دیروز در شهر اصفهان معذور هست. اما او گفت بسیاری از این مصدومان در هنگام مراجعه، سرپایی درمان و مرخص شدند.
سلطانیان در گفتوگو با خبرگزاری مهر گفته است سایر مصدومانی که هم اکنون در مراکز درمانی بستری هستند به غیر از دو نفر که نسبت به بقیه حال عمومی مناسبی ندارند، حالشان خوب است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مهر گفته است تلاش میکند تا آمار دقیق و به هنگام مصدومان را بزودی برای جلب اعتماد مردم ارائه کند.
نهادهای امنیتی و قضایی کشور تا کنون از دادن آمار دقیق دستگیرشدگان و مجروحان سرباز زدند. رسانههای داخل کشور درباره سرکوب اعتراضات اصفهان گزارشی منتشر نکردند.
به گزارش سازمان حقوق بشر ایران بیش از ۱۲۰ نفر در این اعتراضات بازداشت و به زندان دستگرد اصفهان منتقل شدهاند. بر أساس همین خبر سه نفر از بازداشت شدگان به بهداری و سردخانه زندان منتقل شدهاند.
شبکه اینترنت نیز در مناطقی از اصفهان قطع شده است. قطع اینترنت یکی از روشهایی است که جمهوری اسلامی ایران در اعتراضات پیشین مردم از جمله در خوزستان و اعتراضات آبان ۹۸ در پیش گرفته بود.
نهادهای مدافع حقوق رسانهها و حقوق بشر به این رویه جمهوری اسلامی ایران به شدت اعتراض کردهاند.
تارنمای “نتبلاکز” که اختلال و قطع اینترنت را رصد میکند جمعه ۵ آذر (۲۶ نوامبر) از عدم دسترسی به اینترنت در ایران و کاهش سرعت اینترنت خبر داد.
اختلال و کاهش دسترسی اینترنت در ایران را با اعتراضات اصفهان در ارتباط میدانند.
اعتراضات اصفهان علیه سوءمدیریت توزیع آب با حضور گسترده مردم در بستر زایندهرود و اطراف پل خواجو آغاز شد.
مردم خطاب به مقامات شعار میدادند: «به اصفهان نفس بده، زایندهرود رو پس بده.»
حوضه آبریز زایندهرود در ۲۰ سال گذشته به دلیل بارگذاری بیش از حد صنایع و توسعه اراضی کشاورزی و باغها، پمپاژ غیرقانونی آب در بالادست و کاهش بارندگی در شرایطی بحرانی قرار دارد. منابع آب سطحی و زیرزمینی از میان رفتهاند و خشکی زایندهرود، تالاب گاوخونی و برداشتهای بیرویه از چاهها، فرونشست زمین در اصفهان را تشدید کرده است. این آسیبها با آلودگی بیشتر هوا، گرد و غبار و خشکی اراضی کشاورزی در شرق همراه بودهاند.