دیوید بارنیا، رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل، موساد، گفته است : “نه در سال‌های آینده، نه هیچوقت، ایران به سلاح اتمی دست نخواهد یافت. این قول من است. این قول موساد است.”

مدیر موساد که این سخنان را دیروز پنجشنبه دوم دسامبر ایراد ‌کرد با اشاره به مذاکرات جاری وین برای احیای برجام، گفت : دستیابی به “یک توافق بد” میان قدرت‌های جهانی و ایران از نظر اسرائیل غیرقابل قبول است. او  اضافه کرد که حکومت اسلامی ایران بی وقفه “در پی برتری طلبی منطقه‌ای است و دائماً ثبات خاورمیانه را تهدید می‌کند و روزانه سرگرم عملیات تروریستی است که البته با مانع اسرائیل روبرو می شوند.”

رئیس موساد در ادامه افزوده است : “در همکاری با متحدان خود هر آنچه ضروری است برای کاهش تهدید علیه اسرائیل و مقابله با آن با تمام وسایل انجام می دهیم.”

در این حال، به نوشتۀ سایت خبری “والا” اسرائیل در حال حاضر هیچ طرحی برای حمله به برنامۀ اتمی ایران ندارد.

در مطلبی جداگانه، “جویش کرونیکال” گزارش داد که سازمان جاسوسی اسرائیل، موساد، برای منفجر کردن تأسیسات اتمی نطنز دست کم از کمک ده دانشمند اتمی ایران بهره مند بوده است. بر اساس این گزارش تأسیسات غنی سازی اورانیوم نطنز از مهمترین و امن ترین تأسیسات اتمی حکومت ایران بوده و ده دانشمند اتمی ایران در منفجر کردن سالن سانتریفیوژهای این تأسیسات کمک و همکاری کرده اند، هر چند آنان ظاهراً  گمان می بردند که این اقدام را به سود گروه‌های مخالف حکومت ایران انجام می دهند.

با این حال، رسانه ها و مقامات ایران از آغاز اسرائیل را مسئول این انفجار معرفی کردند و برخی دیگر آمریکا را نیز به دست داشتن در آن متهم نمودند.

به نوشتۀ “جویش کرونیکال” طرح انفجار تأسیسات نطنز سال ها در دستور کار موساد بود و مواد انفجاری برای اولین بار در سال ٢٠١٩ در تأسیسات نطنز کار گذاشته شد. یک پهپاد مسلح نیز در قطعات مختلف و به طور مخفیانه وارد ایران و سپس در محل مونتاژ شد تا یکی دیگر از تأسیسات اتمی ایران را در کرج هدف حمله قرار داده و منفجر کند.

به نوشتۀ “جویش کرونیکال” روی هم طی هجده ماه سه عملیات انفجاری توسط موساد در ایران انجام گرفت و در اجرای آنها حدود هزار تن از مهندسان، جاسوسان و مأموران محلی موساد شرکت داشتند.

در اظهاراتی جداگانه، موشه یالون، وزیر پیشین دفاع و رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش اسرائیل گفت که برنامۀ اتمی ایران باید هر چه سریعتر متوقف شد. او تصریح کرد که برنامۀ اتمی ایران تهدیدی علیه موجودیت اسرائیل است، در حالی که فقط منافع برخی کشورها از جمله آمریکا را به خطر می‌اندازد. یالون از جمهوری اسلامی به عنوان عامل بی‌ثباتی خاورمیانه یاد کرد.