نماینده جامعه جهانی بهائی در سازمان ملل در نامه‌ای خواستار لغو فوری مصادره ۱۳ قطعه زمین کشاورزی بهائیان در روستایی در کهگیلویه و بویراحمد شده است.

بانی دوگال در نامه‌ای که اخیرا منتشر کرده، گفته است این «اراضی ارزشمند آبی» در روستای کتا، اواخر مهر امسال از سوی «ستاد اجرایی فرمان امام خمینی» با قیمتی معادل ١۵ درصد ارزش آن‌ها در یک سایت به مزایده گذاشته شده است. ستاد اجرایی فرمان امام بزرگ‌ترین و مهم‌ترین بنگاه اقتصادی وابسته به دفتر رهبر جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

خانم دوگال در ادامه نامه خود آورده است که شکایت‌های بهائیان محلی و حتی تلاش‌های آن‌ها برای بازخرید زمین‌های خود از سوی مقامات رد شده و همچنین اعلام شده است که مشارکت آنها و هر مسلمانی که با آنها وارد معامله شود، در این حراج ممنوع است.

به گفته خانم دوگال بیش از ۴۰۰ خانواده بهائی پس از انقلاب از روستای کتا آواره شدند و چند صد خانه آن‌ها توسط افراد تحریک‌شده به آتش کشیده شده و در برهه‌ای از زمان آواره شده و در کمپ پناهندگان به سر می‌بردند.

تصرف اراضی و خانه‌های بهاییان از سوی حکومت پس از انقلاب ۵۷ در ایران سابقه طولانی دارد. در ماه‌های گذشته نیز گزارش‌های متعددی از تخریب خانه‌های خانواده‌های بهایی و تصرف زمین‌های کشاورزی آن‌ها در روستای «روشنکوه» ساری منتشر شده بود.

سال گذشته نیز دادگاهی در ایران، مالكیت اراضی ۲۷ بهایی روستای «ایول» ساری را «غیرقانونی» اعلام كرده و حکم به مصادره این اراضی به نفع «ستاد اجرایی فرمان امام» داده بود.

مصادره املاک بهاییان بخشی از تلاش سیستماتیک جمهوری اسلامی علیه این اقلیت مذهبی در ایران است.

علاوه بر این در چهار دهه گذشته گزارش‌های متعددی درباره محرومیت از تحصیل بهاییان در دانشگاه‌ها و حق امرار معاش آن‌ها منتشر شده و حتی گورستان‌های پیروان این آیین مورد بی‌احترامی قرار گرفته است.