بنیاد ستار بهشتی گزارش داده است که گوهر عشقی مادر ستار بهشتی، از قربانیان شکنجه در زندان‌های ایران، روز پنج‌شنبه ۱۸ آذر ماه در راه مزار فرزندش، مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت و از ناحیه سر و صورت مجروح شد.

صفحه اینستاگرام بنیاد ستار بهشتی روز جمعه با انتشار تصویری از خانم عشقی، در حالی که با سر و صورت باندپیچی شده روی تخت‌ بیمارستان است، گزارش داده که این حادثه در ساعت ۱۱ صبح به وقت تهران رخ داده است.

یکی از شاهدان عینی به این بنیاد گفته است خانم عشقی سال‌هاست همه روزه در این ساعت برای دیدار فرزندش به امامزاده می‌رود: «من داخل مغازه بودم که صدای فریاد و کمک خواهی مردم بلند شد وقتی من به نزدیک جمعیت رسیدم دیدم مادر ستار خونین بر روی زمین افتاده است».

این گزارش می‌افزاید خانم عشقی در راه رفتن به امامزاده بوده که یک‌ موتور سوار شامل دو سرنشین از پشت سر آمده یکی از راکبین موتور پیاده شده گوهر عشقی را به سمت جلو پرتاب می کند. گوهر عشقی پس از این حمله بر روی میل گردهای کنار خیابان افتاده و پس از لحظاتی از هوش می‌رود. بنیاد ستار بهشتی می‌گوید خانم عشقی از بیمارستان مرخص شده است.

۱۵ آبان امسال نیز بنیاد ستار بهشتی گزارش داده بود خانم عشقی به همراه دختر، داماد و دو نوه خردسالش، پس از دو روز نگهداری در خانه امن وزارت اطلاعات و بازجویی چند ساعته آزاد شدند.

در خبری که به طور اختصاصی به دست رادیوفردا رسیده بود، خانم عشقی، سحر بهشتی، مصطفی اسلامی، همسر او، و دو فرزند کوچک‌شان چهارشنبه شب به دست ۵۰ مامور وزارت اطلاعات بازداشت شده بودند.

بنیاد ستار بهشتی می‌گوید ماموران از گوهر عشقی و خانواده او خواسته‌اند که به کار این بنیاد پایان دهد، اما خانم عشقی به شدت با این خواسته مخالفت کرده است.

این بنیاد در گزارش جدید خود می‌گوید ماه گذشته در جریان بازداشت خانوادگی گوهر عشقی «مامورین رسماً اعلام می‌کنند همه در زندان و زیر شکنجه کشته نمی شوند، برخی در تصادف یا نزاع و یا حوادث از بین خواهند رفت».

بنیاد ستار بهشتی در ادامه می‌افزاید این بنیاد قادر به تایید حمله سازمان یافته به گوهر عشقی نیست، اما شواهد و اتفاقات گویای یک حادثه معمولی نیست.

گوهر عشقی پس از آزادی از زندان اعلام کرده بود با توجه به تهدیدات مکرر بخصوص تهدید به «قتل دخترم سحر بهشتی و نوه‌ام بنیامین اسلامی»، مسئولیت هر گونه پیش آمد و اتفاقی پیرامون خانواده ستار بهشتی ‌به عهده حاکمیت و مامورین امنیتی بازداشت کننده است.

ستار بهشتی در سال ۱۳۹۱ به دليل انتشار مطالب انتقادی از جمهوری اسلامی در وبلاگ خود توسط پليس امنيت سايبری بازداشت شد و بر اثر آسيب‌های ناشی از شکنجه در طول بازداشت، جان خود را از دست داد.

دادگاه مرگ ستار بهشتی را «قتل شبه عمد» تشخيص داد و قاتل او را که از مأموران نیروی انتظامی بود، به سه سال زندان محکوم کرد.