یک هفته پس از حادثه مرگ یک کودک دیگر در اهواز به دلیل افتادن در کانال روباز فاضلاب، هیچ سازمان و ارگانی مسئولیت این حادثه را برعهده نمی‌گیرد.

فارِس حیدری، کودک یک سال و چهار ماهه‌ای بود که روز ۱۹ آذر هنگام بازی مقابل خانه‌‌ خود در کوی گلدشت اهواز به دلیل افتادن در جوی روباز فاضلاب جان خود را از دست داد.

در واکنش به این حادثه، رئیس شورای شهر اهواز با بیان این که جوهای روباز در اهواز کار «دفع آب‌های سطحی و فاضلاب» را انجام می‌دهند، گفت که مسئولیت رسیدگی به آن‌ها بر عهده شهرداری و شرکت آب و فاضلاب است.

اما آن طور که خبرگزاری رسمی ایرنا گزارش داده است، شهرداری اهواز و شرکت آب و فاضلاب این شهر با انتشار اطلاعیه‌هایی در روزهای گذشته مسئولیت رسیدگی به جوهای روباز در منطقه را بر عهده یکدیگر انداخته‌اند.

روابط عمومی آب و فاضلاب اهواز در اطلاعیه‌ای اعلام کرده که این شرکت فاقد کانال فاضلاب در منطقه گلدشت بوده و جوهای روباز فاضلاب در این منطقه توسط شهرداری احداث شده‌ است.

در مقابل شهرداری اهواز نیز در اطلاعیه‌ای با اشاره به انجام عملیات خروجی فاضلاب منطقه گلدشت از سوی شهرداری بدون اشاره به جزئیات از شرکت آبفای اهواز خواسته تا نسبت به انجام «تعهدات قانونی خود» در محلات تلاش کند.

در همین حال خبرگزاری فارس در گزارشی از مرگ دست‌کم شش کودک به دلیل سقوط در چاه‌های بدون درپوش و جوهای فاضلاب روباز در اهواز و خوزستان از سال ۱۳۹۵ خبر داده است.

در ویدئویی که در روزهای گذشته در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، یک کودک دیگر در اهواز هنگام بازی با دوستان خود در کوچه به جوی آب می‌افتد و با کمک کودک دیگری از مرگ نجات پیدا می‌کند.

شبکه غیراستاندارد آب و فاضلاب در استان خوزستان موجب مشکلات بسیاری برای شهروندان شهرهای مختلف این استان شده است.

از جمله سرریز شدن فاضلاب به زندگی هزاران نفر از ساکنان شهرهای این استان به‌هنگام بارندگی و شیوع گسترده بیماری بعد از آن از جمله آن‌ها است.