گروهی از بازنشستگان، روز سه‌شنبه ۷ دی،‌ در اعتراض به وضعیت معیشتی خود، سطح پایین حقوق و مستمری‌ها و اجرا نشدن طرح همسان‌سازی حقوق و تصویب نشدن لایحه مرتبط با آن، در ادامه تجمع‌های اعتراضی، در مقابل مجلس شورای اسلامی ایران تجمع کردند. در این تجمع شماری از معلمان بازنشسته نیز حضور داشتند. تجمع‌کنندگان شعارهایی ازجمله «قالیباف حیا کن،مجلس را رها کن» و «یک اختلاس کم بشه، حقوق ما پاس می‌شه» سردادند. این تجمعات علاوه بر تهران در شهرهای اصفهان، شیراز، قم، اردبیل، قزوین، شهرکرد، ساری، سنندج و همدان برگزار شد. 

در تجمع روز سه‌شنبه ۷ دی، گروهی از بازنشستگان در برابر مجلس شورای اسلامی شعارهایی همچون «قالیباف حیا کن، مجلس را رها کن»، «یک اختلاس کم بشه، حقوق ما پاس می‌شه»، «دستای ما خالیه، وضع شما عالیه» و «اجرای همسان‌سازی حق مسلم ماست» سر دادند.

تجمعات اعتراضی روز سه‌شنبه ۷ دی، علاوه بر تهران در شهرهایی از جمله همدان، اردبیل، سنندج، شهرکرد، ساری، قزوین، لردگان شیراز و اصفهان، در مقابل صندوق‌های بازنشستگی این شهرها برگزار شد. 

تجمع‌کنندگان خواستار اجرای طرح همسان‌سازی حقوق و برخورداری از مستمری متناسب با سطح متوسط هزینه‌های زندگی خانوار ۴ نفره شهری و اصلاح مستمری‌ها شدند. وجود فساد و گرانی فزاینده از جمله دیگر موارد اعتراضی در این تجمعات بود. 

در گزارش خبرگزاری ایلنا درباره تجمعات تهران و برخی از استان‌ها آمده است: «بازنشستگان کشوری در تهران مقابل مجلس شورای اسلامی رفتند و خواستار توجه به وضع معیشتی خود و تصویب هرچه سریعتر لایحه‌ی دائمی شدن همسان‌سازی شدند».

این گزارش می‌افزاید: «بازنشستگان خواسته‌های خود را اینگونه مطرح می‌کنند: اجرای کامل همسان‌سازی و تصویب لایحه‌ی دائمی شدن؛ شمول بازنشستگان فرهنگی در رتبه‌بندی؛ اجرای کامل قانون خدمات مدیریت کشوری و افزایش مستمری‌ها به اندازه‌ی هزینه‌های زندگی و تورم واقعی». 

به گزارش خبرگزاری ایلنا، بازنشستگان از اظهارات حسینعلی حاجی‌دلیگانی درباره احتمال بازگشت لایحه دائمی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ابراز نگرانی کردند. 

بر اساس گزارش ایلنا به نقل از شماری از بازنشستگان معترض، حدود ۵۰ نماینده مجلس شورای اسلامی ایران در تلاش هستند تا لایحه دائمی شدن حقوق بازنشستگان را از دستور کار مجلس خارج کنند. 

شماری از بازنشستگان در این تجمعات اعتراضی، در حمایت از معلمان بازداشت‌شده، شعار «معلم زندانی آزاد باید گردد» سر داده و خواستار آزادی معلمان زندانی شدند. 

بر اساس گزارش هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۱، در مجموع ۲۵۴۱ تجمع و اعتصاب صنفی و کارگری در سراسر ایران برگزار شده است.