رئیس سازمان امور اجتماعی کشور روز یکشنبه ۱۹ بهمن اعلام کرد که آمار خودکشی در ایران طی هفت سال گذشته سالانه چهار الی پنج درصد افزایش یافته است.

تقی رستم‌وندی همچنین از افزایش خودکشی در افراد زیر ۱۸ سال و بالای ۶۰ سال خبر داد،‌ اما هیچ آماری در این زمینه ارائه نکرد و فقط گفت که اعلام آمار قطعی خودکشی در کشور با پایش داده‌ها در پایان سال امکان‌پذیر است.

بر اساس آمارهای پزشکی قانونی در سال ۱۳۹۹، روزانه به طور میانگین ۱۵ نفر در ایران بر اثر خودکشی جان‌باخته‌اند.

در گزارشی که روزنامه «اعتماد» اول بهمن‌ امسال منتشر کرد از یک منبع آگاه در سازمان پزشکی قانونی ایران نقل قول شده بود که آمار خودکشی از ابتدای سال ۹۹ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۴.۲ درصد افزایش یافته است.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، در حد فاصل مهر تا آبان ۹۹ شش دانش‌آموز فقط در شهرستان رامهرمز در جنوب ایران دست به خودکشی زده‌اند.

در ماه‌های گذشته اخبار متعددی درباره خودکشی نوجوانان در ایران منتشر شده است. این آمار نشانگر کاهش سن خودکشی در ایران است و دلایل آن بیشتر «فقر اقتصادی» و «نابسامانی‌های اجتماعی و خانوادگی» اعلام شده است.

ئیس سازمان امور اجتماعی کشور در بخش دیگری از اظهاراتش همچنین از افزایش ۳۰ درصدی علائم افسردگی، استرس و اضطراب به‌دلیل شیوع کرونا خبر داد و گفت که «فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها در دو سال گذشته تاثیرات زیادی بر فضای اجتماعی کشور داشته است».