در حالی که شیوع کرونا به ویژه سویه مسری‌تر اومیکرون در جهان همچنان ادامه دارد، دولت‌های تدابیر بیشتری را برای مهار این همه‌گیری به کار بسته‌اند.

وزارت دفاع بریتانیا روز جمعه اعلام کرد که اعزام نیروهای ارتش به بیمارستان‌های این کشور آغاز شده است. بر اساس اعلام دولت بریتانیا حدود دویست عضو ارتش به بیمارستان‌‌های لندن اعزام شده‌اند تا از کادر درمان این شهر در برابر موج جدید بیماران مبتلا به کرونا پشتیبانی کنند.

در ژاپن نیز دولت توکیو از اعمال محدودیت‌ها در سه منطقه این کشور خبر داد. از ماه سپتامبر گذشته تاکنون، این اولین بار است که دولت ژاپن محدودیت‌های جدیدی را برای مهار شیوع کرونا اعمال می‌کند.

اکنون سویه اومیکرون کرونا در حدود هشتاد درصد مناطق ژاپن شناسایی شده و قرار است نخست وزیر جزئیات محدودیت‌های جدید را اعلام کند.

همزمان چین نیز برای مهار این ویروس تدابیر محدودکننده جدیدی را اتخاذ کرده است. کمیسیون ملی بهداشت چین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که طی شبانه‌روز گذشته ۱۷۴ مورد ابتلا به ویروس کرونا که ۱۱۶ مورد آن با منشا داخلی و عمدتا در سه استان بوده، شناسایی شده است.

در فیلیپین نیز کسانی که واکسن کرونا را تزریق نکرده‌اند با محدودیت‌هایی مواجه شده‌اند. 

در هنگ کنگ نیز ده‌ها مقام این منطقه از جمله وزیر امور داخلی و فرماندهان پلیس و اداره مهاجرت به دلیل ابتلا به کرونا در قرنطینه قرار گرفتند. 

در آفریقا، شمار موارد شناسایی ابتلا به کرونا به ده میلیون نفر رسید. 

در آمریکای جنوبی، یک فرد ۶۸ ساله مبتلا به بیماری های مزمن که در شهر آپارسیدا دی گویانیا در ایالت گویاس برزیل به نوع اومیکرون ویروس کرونا مبتلا شده بود، بر اثر ابتلا به این ویروس جان باخت. او به عنوان اولین فرد جان باخته بر اثر ابتلا به اومیکرون در این کشور معرفی شده است.

کشور شیلی نیز به کارزار تزریق دوز چهار واکسن سرعت بخشیده است. همچنین در کشور پرو، دیگر کشور آمریکای لاتین، تعداد کودکانی که والدین خود را به علت ابتلا به کرونا از دست داده‌اند به نزدیک صد هزار نفر رسید. پرو نسبت به جمعیت خود، بیشترین قربانی ناشی از ابتلا به کرونا را داشته است.

بر اساس آمارهای رسمی، تاکنون نزدیک به ۵ میلیون و ۴۷۰ هزار نفر در جهان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.