شبکه خبری ایران اینترنشنال در بیانیه‌ای «تلاش سازمان‌یافته دستگاه جاسوسی جمهوری اسلامی» برای نفوذ به دفتر این رسانه در اسرائیل را محکوم کرد.

ایران اینترنشنال در این بیانیه که شامگاه پنج‌شنبه، ۲۳ دی، منتشر شد با اشاره به تلاش‌های چندباره دستگاه‌های امنیتی حکومت ایران برای هدف قرار دادن این تلویزیون و خبرنگاران آن آورده است: «در اقدام اخیر، دستگاه جاسوسی جمهوری اسلامی کوشیده است با هدف قرار دادن بابک اسحاقی خبرنگار ایران اینترنشنال در اورشلیم، امنیت او و دیگر اعضای تیم خبری ایران اینترنشنال را در مخاطره قرار دهد.»

بنا بر اعلام این رسانه، وزارت اطلاعات ایران «از یک مامور خود خواسته است تا با راه پیدا کردن به دفتر ایران اینترنشنال دستگاه‌های امنیتی ایران را در جریان جزئیاتی قرار دهد که جان همکاران ما در اسرائیل را تهدید می‌کند».

آزار و اذیت خانواده‌های کارکنان شبکه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور از جمله رادیوفردا، هک ای‌میل‌ها و حساب‌های کاربری این کارکنان و ممنوع‌المعامله شدن آن‌ها در ایران از روش‌های مرسوم نهادهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی برای مقابله با شبکه‌های فارسی‌زبان است.

سازمان خبری بی‌بی‌سی هم ۲۴ آذر امسال در بیانیه‌ای با اشاره به افزایش تهدیدها علیه کارکنان بی‌بی‌سیِ فارسی و روزنامه‌نگاران خارج از کشور در یک سال گذشته از حکومت جمهوری اسلامی خواسته بود که به آزار و اذیت و «تهدید و ارعاب» کارکنان بخش فارسی این سازمان پایان دهد.

در این بیانیه آمده بود که کارکنان بی‌بی‌سی در لندن هدف «تهدید به مرگ و تهدید به آزار و اذیت» قرار گرفته‌اند و این امر به «دخالت و حفاظت از طرف پلیس» انجامیده است.

در واکنش به این برخوردها، جیمی فلای، رئیس رادیو آزادی، هم پیشتر در توئیتی گفته است: «همان رژیمی که معترضان را در خیابان‌ها می‌کشد، اکنون ایرانیانی را که در رادیوفردا و دیگر رسانه‌ها به کار مشغول‌اند، هدف قرار داده است.»

بر اساس تازه‌ترین گزارش سالانه سازمان گزارشگران بدون مرز، جمهوری اسلامی ایران از نظر آزادی خبرنگاری، در میان ۱۸۰ کشور مورد بررسی در قعر جدول و در رتبه ۱۷۴ قرار دارد.