معاون سازمان راهداری ایران از افزایش سرقت از تجهیزات جادهای خبر داده و گفته است « فقط در بخش علایم و تابلوها، سرقتهای جادهای سالانه حداقل 20 میلیارد تومان» به این سازمان خسارت میزند و خسارت ناشی از سرقت کابلهای برق «ارقام سنگینتری است».
رضا اکبری به خبرگزاری ایلنا گفته است سرقت تابلو، علایم و تجهیزات جادهای در همه استانها به چشم میخورد و «شاهد دزدی در حد کابلهای برق تیرهای روشنایی در سطح جادههای کشور هستیم و حتی لامپها به سرقت میروند».
سرقت تجهیزات شهری و جادهای در سالهای گذشته افزایش یافته و بر اساس گزارش رسانههای داخل ایران، بسیاری از این سرقتها «با همکاری برخی مسئولان و پیمانکاران به صورت سازماندهیشده» انجام میشود.
اوایل آذر امسال معاون شرکت فاضلاب تهران از سرقت چند هزار دریچه چدنی در طول در سال در تهران خبر داد و گفت ۸۰ تا ۹۰ درصد سارقان ورقهای موجدار این شرکت را نیز دزدیدهاند و آنها مجبور هستند روقهای سرقتی را از بازار کالاهای دست دوم بخرند.
پیش از این محمود ترفع، مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، خبر داده بود «سرقت در ایستگاههای اتوبوس اخیراً شایع شده است» و «هرچیزی که به دست برسد از پیچ و مهره گاردریل گرفته تا تابلو و در داخل اتوبوس، پشت سری صندلیها و قطعات فلزی درون اتوبوس به سرقت میرود.»
گسترش فقر و همچنین افزایش تعداد معتادان از جمله عواملی است که در گزارش رسانهها به عنوان دلایل افزایش سرقتهای خرد نام برده شده است.