علیرضا معزی، معاون ارتباطات رئیس جمهور ایران شعارهای “مرگ بر روحانی” را که در مراسم چهل و دومین سالگرد انقلاب ایران در شهر اصفهان سر داده شد ، “زشت و شرمآور” خواند و گفت که “به نظر نمیرسد که اتفاقی و خودسرانه” باشد.
در تصاویری که دیروز ۲۲ بهمن در شبکه های اجتماعی منتشر شده گروهی از موتورسوران در یکی از خیابانهای شهر اصفهان دیده میشوند که با حمل پرچم های جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان در حالی که از بلندگو شعار “مرگ بر آمریکا” و “مرگ بر اسرائیل” پخش می شود، در جواب می گویند “مرگ بر روحانی”.
آقای معزی در یک رشته توییت نوشت که “هتاکیها” به رئیس جمهور ایران از تریبونها و تلویزیون تا موتورسواران راهپیمایی ۲۲ بهمن، “اتفاقی و خودسرانه” به نظر نمیرسد.
او افزود که “تکرار هتاکی” نشان دهنده اراده “جریانی مدعی” است که “سرپیچی و سرکشی” را به عنوان “یک کنش” برگزیده است
معاون رئیس جمهور ایران نوشت: “این تصویر زشت و شرمآور، سزاوار ۲۲ بهمن نبود.”
‘پدیده چند دولتی’ یا ”شوخی ”
عباس آخوندی، وزیر سابق راه ایران در یادداشتی شعار علیه حسن روحانی را نشان دهنده “پدیده چند دولتی” در ایران خواند و درباره “باب شدن خلیفه کشی” هشدار داد.
آقای آخوندی در تلگرام هشدار داد که “چنانچه خلیفه کشی باب شود، این راه را پایانی نیست” و از نمایندگان مجلس و از جمله نمایندگان اصفهان و تمام جریان های سیاسی خواست که این اتفاق را محکوم کنند.
عباس مقتدایی خوراسگانی، نماینده اصفهان در مجلس ایران گفت که “فقط تصاویر” این اتفاق را دیده است.
او به خبرنگار خبرگزاری برنا گفت: “این رخداد مربوط به یک جریان کلی راهپیمایی نیست و در حال حاضر همه باید به فکر وحدت و پیشبرد امور کشور باشیم شاید این موضوع در قالب شوخی بوده است.”
منتقدان حسن روحانی عمدتا گروه هایی هستند که با سیاست او برای مذاکره با آمریکا و توافق هسته ای برجام مخالف بودند. این گروهها خود را پیرو آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران می دانند و از سیاست های آقای روحانی و دولت او انتقاد دارند.
در سال های پیش هم گروه هایی از افراد شرکت کننده در راهپیمایی های حکومتی همچون راهپیمایی سالگرد انقلاب شعارهایی علیه رئیس جمهور داده بودند.
راهپیمایی امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت رژه موتورسواران یا با حضور افراد در اتومبیل هایشان برگزار شد.
مقامهای ایران چهل و دومین سالگرد انقلاب را در شرایطی برگزار کردند که بحران هستهای و مذاکره با آمریکا برای پایان دادن به تحریمها، دوباره اختلافهای داخلی را افزایش داده است.