سخنگوی نیروهای حوثی تهدید کرد که ساختمان‌ها و تاسیسات مهم ابوظبی اهداف حملات شبه‌نظامیان هستند. او از صاحبان مشاغل و سکنه غیرنظامی خارجی و بومی خواست از نزدیک شدن به این مراکز خودداری کنند.

یحیی سریع، سخنگوی انصارالله یمن، در پیامی تلویزیونی از تداوم حملات موشکی و پهپادی حوثی‌ها به تاسیسات و مراکز امارات متحده خبر داد.

او ضمن اشاره به اینکه تاسیسات حیاتی و راهبردی امارات اهداف بالقوه حوثی‌ها هستند، از غیرنظامیان، ساکنان بومی و صاحبان مشاغل خواست از این مراکز و اماکن فاصله بگیرند.

سخنگوی انصارالله یمن در تشریح جزییات حمله موشکی بامداد دوشنبه ۳۱ ژانویه گفت: «ما عملیات طوفان یمن ۳ را در عمق امارات انجام دادیم و اهداف مهمی در ابوظبی را با موشک بالستیک ذوالفقار هدف گرفتیم.»

یحیی سریع افزود: «امارات تا زمانی که در تجاوز علیه یمن مشارکت دارد، ناامن باقی خواهد ماند.»

این هشدار و تهدید در حالی بیان شده که امارات از ره‌گیری و منهدم کردن موشک بالستیک حوثی‌ها خبر داد و سکوی پرتاب این موشک را نیز با کمک ائتلاف عربی بمباران کرد.

وزارت دفاع امارات اعلام کرد که موشک شلیک‌شده از سوی حوثی‌ها در مناطق غیرمسکونی سقوط کرده و به کسی آسیبی نرسیده است. این وزارت‌خانه همچنین افزود که آماده دفع هرگونه تهدید و خطر است و اقدامات لازم برای جلوگیری از حملات حوثی‌ها را انجام داده است.

واشنگتن حمله حوثی‌ها در خلال بازدید اسحاق هرتسوگ از امارات را تقبیح کرده است.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پیامی توییتری نوشت:  «در حالی که رئیس‌جمهوری اسرائیل برای گسترش ارتباط و ارتقاء ثبات در سراسر منطقه از امارات بازدید می‌کند، حوثی‌ها به حملاتی که غیرنظامیان را تهدید می‌کند، ادامه می‌دهند.»

این حمله موشکی تنها ساعاتی پس از سفر دو روزه رئیس جمهور اسرائیل به امارات انجام شد؛ سفری که تاریخی ارزیابی شده و با تاکید اسحاق هرتسوگ بر حمایت تل‌آویو از نیازهای امنیتی امارات همراه بوده است.

هرتسوگ ابراز امیدواری کرده که شمار بیشتری از کشورهای عربی به “پیمان ابراهیم” بپیوندند و اسرائیل را به رسمیت بشناسند. 

دفتر اسحاق هرتسوگ، رئیس جمهور اسرائیل اعلام کرده که او با وجود این حمله سفرش را طبق برنامه ادامه خواهد داد. هرتسوگ روز دوشنبه با تدابیر امنیتی شدید به بازدید از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰ دوبی رفت. 

یمن از سال ۲۰۱۵ درگیر جنگ داخلی است. جنگ نیابتی میان عربستان سعودی، امارات متحده عربی و سایر کشورهای عرب  از یک‌سو و شورشیان حوثی مورد حمایت جمهوری اسلامی از سوی دیگر در این کشور تفات جانی و مالی سنگینی برجای گذاشته است.

  • ده سال پیش، در اوایل فوریه ۲۰۱۱، تظاهرات گسترده مردم یمن علیه رژیم سرکوبگر علی عبدالله صالح رییس جمهوری پیشین این کشور آغاز شد. یکسال پس از آن عبدالله صالح استعفا داد. اما این استعفا آرامشی در پی نداشت. تنش و درگیری میان حوثی‌ها و طرفداران صالح در همان سال به خشونت و ناآرامی‌های بیشترانجامید.