علیاصغر هنرمند، مدیر وبسایت «نارنجی» که از هشت سال پیش زندانی شده بود، روز چهارشنبه، ۲۵ اسفند با انتشار پیامی در توئیتر از آزادی خود خبر داد و نوشت: «اینکه بر ما چه گذشت، قابل وصف نیست.»
آزادی آقای هنرمند در روزی رخ داد که نازنین زاغری و انوشه آشوری، دو تن از دوتابعیتیهای ایرانی بریتانیایی زندانی در ایران، همزمان با انتشار خبر پرداخت بدهی ۵۳۰ میلیون دلاری بریتانیا به ایران، آزاد شدند.
پیشتر برخی رسانههای نزدیک به سپاه بدون ارائه اسناد و مدارک ادعا کرده بودند که فعالیت وبسایت نارنجی، که صرفاً اخبار و مطالب حوزه فناوری را منتشر میکرد، به «فعالیتهای امنیتی» نازنین زاغری ارتباط داشته است.
وبسایت نارنجی از وبسایتهای پرطرفدار ایران در زمینه اخبار مربوط به دنیای فناوری بود که گروهی از وبلاگنویسهای این حوزه آن را در دفتری کوچک در شهر کرمان راه انداخته بودند.
اما صفحه اول اینوبسایت روز سهشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۲، بدون هیچ توضیحی از بازداشت علیاصغر هنرمند، عباس واحدی، علیرضا وزیری، نسیم نیکمهر، ملیحه نخعی، محمدحسین موسیزاده و سارا سجادپور، از مدیران و اعضای فنی و نویسندگان نارنجی توسط سپاه ثارالله کرمان خبر داد.
پس از آن فعالیت این وبسایت به طور کامل متوقف شد و در سالهای بعد نیز گزارش مستندی از وضعیت بازداشتشدگان منتشر نشد، اما سپاه کرمان و دادستانی این شهر اتهام آنان را «تلاش برای براندازی نظام» اعلام کردند.
آقای هنرمند که مؤسس این سایت بود، در پیام توئیتری خود هیچ توضیحی از وضعیت پرونده خود نداده و پس از هشت سال حبس فقط اشاره کرده است که «اینکه بر ما چه گذشت، قابل وصف نیست.»