یک نماینده مجلس با استقبال از بازداشت اَدمین‌های چند کانال تلگرامی نزدیک به حاکمیت در ایران، خواستار برخورد با افرادی شد که «نخ‌های نامرئی این شبه‌رسانه‌ها» را در دست داشتند.

محسن پیرهادی گفت: «مسئله به چند جوان ادمین، تقلیل پیدا نکند؛ با این که مباشران و گردانندگان این کانال‌ها حتماً باید مجازات شوند، اما سهم تأثیر آمران و افراد پشت صحنه این کانال‌ها به‌مراتب بیشتر است.»

او اما به هویت این افراد پشت پرده اشاره نکرد.

به گفته آقای پیرهادی، این کانال‌های تلگرامی، «تهمت و افترا را در لباس کانال‌های خودی و ظاهراً انقلابی در جهت منافع و تسویه‌حساب‌های گروهی و شخصی منتشر می‌کردند.»

این نماینده بدون اشاره به جزئیات اضافه کرد که بازداشت‌شدگان «به‌خاطر شناختی که از فضای امنیتی داشتند در لایه‌های مختلف پنهان اقدام به نشر اخبار راست و دروغ می‌کردند.»

کانال تلگرامی سپاه پاسداران روز پنج‌شنبه ۲۶ خرداد از بازداشت شماری از فعالان رسانه‌های نزدیک به حکومت خبر داد و آنان را مدیران کانال‌های خبری «نيمه‌محرمانه، سرائر و سایه‌نويس» معرفی کرد.

سازمان اطلاعات سپاه اتهام بازداشت‌شدگان را «تشویش اذهان عمومی و انتشار اسناد طبقه‌بندی‌شده» اعلام و ادعا کرد که آنها می‌خواستند از طریق انتشار این اسناد و «با انتشار اخبار گزینشی و کذب، در میان مسئولین کشور ایجاد اختلاف نمایند».

در این خبر به نام و تعداد این افراد اشاره‌ای نشده، اما وب‌سایت انتخاب، شمار بازداشت‌شدگان را «سه نفر» گزارش کرده و نام یکی از آنها نیز «علی قلهکی» معرفی شده که «فعال رسانه‌ای اصولگرا» معرفی می‌شود و از او به‌ عنوان یکی از دست‌اندرکاران کانال‌های تلگرامی نزدیک به سپاه یاد می‌شود.

پس از روی کار آمدن ابراهیم رئیسی در ایران، اختلاف در میان طیف‌های مختلف جناح مشهور به اصولگرا بیشتر در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های تلگرامی بروز و ظهور یافته است.

کانال اخبار محرمانه از کانال‌هایی بود که با پوشش اخبار مربوط به سفر خانواده محمدباقر قالیباف به ترکیه، انتقاد دیگر طیف‌های اصولگرا را برانگیخته بود.