تنها چند هفته پس از مسمومیت غذایی دهها دانشجو در دانشگاههای تهران، ۵۰ دانشجو در زنجان دچار همین نوع مسمومیت شدند.
بابک کریمی، رئیس دانشگاه علوم پایه زنجان، در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا گفت که این دانشجویان روز پنجشنبه، ۲۶ خرداد، با علائم مسمومیت گوارشی به بیمارستان منتقل شدند و یک نفر از آنها بستری شد.
به گفته آقای کریمی، بررسیها برای تایید قطعی مسمومیت این دانشجویان با غذای دانشگاه آغاز شده است و در صورت تایید، «پیمانکار شدیدا مجازات خواهد شد».
روز دوم خرداد امسال، ۵۵ دانشجوی دانشگاه فرهنگیان و یک روز پس از آن ۳۹ دانشجوی دانشگاه امام صادق در تهران به دلیل مسمومیت راهی بیمارستان شدند.
در همان روزها، معاون دانشگاه فرهنگیان، مسمومیت غذایی دانشجویان این دانشگاه و ارتباط آن با غذای خوابگاه را رد کرد، اما سه هفته بعد هاشم داداشپور، رئیس سازمان امور دانشجویان این دانشگاه این موضوع را تایید کرده و به طور تلویحی آن را با «کیفیت غذای دانشگاهها» مرتبط دانست.
آقای داداشپور از جمله ملاحظات دانشگاهها در قرارداد با پیمانکاران را «شرایط اقتصادی» و گرانی اقلام خوراکی عنوان کرده و گفته بود که در صورت بدتر شدن وضعیت، «پیمانکاران سختیهای زیادی متحمل خواهند شد».
پیش از این در سالهای گذشته نیز موارد متعددی از مسمومیت غذایی دانشجویان به دلیل بیکیفیت بودن غذای دانشگاهها گزارش شده است که از آن جمله میتوان به مسمومیت بیش از ۲۰۰ دانشجوی دانشگاه علم و صنعت تهران در مهر ۱۳۹۸ و مسمومیت ۴۰۰ دانشجوی دانشگاه یزد در سال ۱۳۹۶ اشاره کرد.
با وجود اعتراضهای دانشجویی و قول پیگیری مسئولان دانشگاه در این باره، تاکنون گزارشی از برخورد با خاطیان منتشر نشده است.
عکس آرشیوی است