محمد محرابی و محمد حسین‌وند، قهرمانان کشتی فرنگی نوجوانان آسیا در سال ۲۰۱۷ در حال حاضر با شغل چوپانی و رفتگری زندگی خود را تامین می‌کنند. چرا این افتخارآفرینان ورزش ملی ایران مورد حمایت مسئولان کشور قرار نگرفته‌اند؟

محمد محرابی در سال ۲۰۱۷ میلادی قهرمان کشتی فرنگی نوجوانان آسیا در وزن ۴۶ کیلوگرم شد. وی یک سال پیش از آن نیز برنده مدال برنز جهان شده بود. این قهرمان ملی ایران در حال حاضر برای تامین مخارج زندگی خود در شغل چوپانی فعال است.

محمد حسین‌وند هم مانند محمد محرابی در سال ۲۰۱۷ برای دومین بار متوالی قهرمان کشتی فرنگی نوجوانان آسیا شد و مدال طلای مسابقات در وزن ۵۵ کیلوگرم را به خود اختصاص داد. این ورزشکار نخبه برای امرار معاش به عنوان رفتگر در شهرداری شهر دزفول شاغل است.

محمد حسین‌وند می‌گوید: «هیچ مسئولی در خوزستان یک شغل به من نداد. من مجبور شدم این کار را انتخاب کنم. احترام زیادی برای رفتگران شهرداری که باعث تمیزی و نظافت شهرها می شوند، دارم. حق این افراد خیلی بیشتر از این هاست که با اندک حقوق کار می کنند، اما کسی به آن ها توجهی نمی کند.»

محمد محرابی

محمد محرابی نیز درباره وضعیت خود می‌گوید: «یک سالی می ‌شود که از سر اجبار و تامین بخشی از نیاز‌های زندگی، در کنار تحصیل در دانشگاه مجبورم از گوسفندان مواظبت کنم و به چوپانی مشغولم. گوسفندان مال یکی از بستگانمان است و بابت کار چوپانی مبلغی را ماهیانه دریافت می‌کنم.»

ایوب آزموده، مربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی آذربایجان و مربی فصل پیشین باشگاه نورنبرگ در بوندس‌لیگای آلمان در گفت‌و‌گو با دویچه‌وله فارسی وضعیت سخت مالی و اجتماعی این دو قهرمان ورزش ملی را بررسی کرده است.