در کنار تبلیغاتی که مقامات و نهادهای متفاوت جمهوری اسلامی علیه علی کریمی و ترانه علیدوستی به راه انداخته اند این بار از تریبون روزنامه همشهری و به اصطلاح روزنامه نگاران خودی خاموش کردن صدای این دو چهره ی معترض را کلید زده اند.

روز یکشنبه سردبیر روزنامه ی همشهری با دفاع از پایین کشیدن بیلبوردهای علی کریمی،‌ ستاره فوتبال ایران از سطح شهر تهران و اجرای تصمیم مقامات امنیتی مبنی بر ممنوع الکار شدن ترانه علیدوستی، نوشت: این اقدام  «می‌تواند جلوی اظهارنظرهای نادرست و اشتباه سلبریتی‌ها را بگیرد»

سردبیر روزنامه همشهری  در سرمقاله امروز این روزنامه با عنوان «آقا و خانم سلبریتی! حالا حرف زدن هزینه دارد» برخورد با علی کریمی و ترانه علیدوستی را به عنوان روشی برای ساکت کردن سلبریتی‌های جامعه خواند و نوشت: «وقتی این چهره‌های شناخته شده هنر و ورزش، اصرار دارند در هر امر تخصصی و غیرتخصصی حرفی بزنند، باید هزینه آن را هم بپذیرند.»

آقای معمار که از پاییز سال گذشته به عنوان سردبیر روزنامه همشهری منصوب شده،‌ نوشت: «یک ورزشکار درباره یک امر مذهبی، نظر نادرست می‌دهد و حالا باید هزینه آن را با پایین آمدن بیلبوردهایش در شهر بپردازد. یک بازیگر در یک جشنواره خارجی به دروغ علیه کشورش حرف می‌زند و حالا باید منتظر ممنوع‌الکاری باشد.»

وی افزود: «سلفی‌گرفتن با زلزله‌زدگان کرمانشاه، همراه شدن با اغتشاشگران آبان ۹۸، حمایت از قاتلان و جانیان با هشتگ اعدام نکنید، دروغ و افترا نسبت به برقرارکنندگان نظم و امنیت با هشتگ تفنگت را زمین بگذار و… همه دستپخت چند سال اخیر سلبریتی‌هایی بوده که در خوش‌بینانه‌ترین حالت ممکن میل شدیدی به دیده شدن داشته‌اند و نادانسته در زمین دشمن بازی کرده‌اند»

این جملات نشان می دهد هدف حمله ی سازمان یافته ی نهادهای امنیتی و فرهنگی کاران امنیتی کدام یک از چهره های ورزشی، فرهنگی و هنری است.

ماجرای برخوردهای اخیر با علی کریمی به دلیل یک پست اینستاگرامی او بود که نوشته بود: «میلیارد‌ها تومان خرج می‌کنیم نذری بدهیم و در پایان آرزوی شفای بیماری را داریم که برای نداشتن پول درمان می‌میرد».

این حرف او به مذاق بعضی خوش نیامد و درنهایت درگیری لفظی او و یک روحانی دراین باره کار را به جایی رساند که شهرداری بیلبوردهایی با تصاویر او را از سطح شهر تهران جمع کرد.

ترانه علیدوستی سه روز پیش بعداز این که رئیس سازمان سینمایی خبر از اعلام اسامی هنرمندان ممنوع الکار را داد خطاب به وی و حکومت در صفحه اینستاگرامش  نوشت: «می‌خواهید پنج شش نفرمان را بی محاکمه و بدون جرم ممنوع‌الکار کنید و اما ممنوع از چه کاری؟ چه رقت‌بار که این امر، که بناست قیمتش عمر و سرمایه افراد باشد، عملی است تا این حد عبث. چیزی که مرتکبش هستید قانون‌مداری نیست. آنچه مرتکبش هستید اعمال زور است. با بادی به غبغب قصد دارید اسم بدها را اعلام کنید تا با تهدید معاش آنها عبرتی برای بقیه بسازید، بلکه قافیه از دست نرود. اما قافیه از دست رفته است

علیدوستی افزود:  «چه بسیار فیلمهایی که شما نخواستید و ساخته شدند، چه بسیارتر آن‌ها که نخواستید و دیده شدند…در دنیای امروز صدای هنرمند بدون شما هم شنیده می‌شود و به دورترین گوشه‌های این کره می‌رسد.»

ترانه علیدوستی عضو هیات پنج نفره منتخب امضا کنندگان بیانیه ی ۸۰۰ زن سینماگر ایران است.

نهادهای امنیتی آشکارا می گویند می خواهند با خاموش کردن صدای علی کریمی و ترانه علیدوستی دو چهره ی شناخته شده ورزشی و هنری، سایرین را هم مرعوب و وادار به سکوت کنند.