هیجدهمین روز اعتصابات سراسری. دانشجویان همچنان در دانشگاه ها و مردم در کف خیابان ها ایستاده اند، به تدریج آن چه را که خود در جای جای ایران خلق کرده اند، نام تازه ای می دهند: انقلاب! شعارهای تازه می آیند: «به این نگید اعتراض، اسمش شده انقلاب»، «این دیگه اعتراض نیست، شروع انقلابه!» اما هجدهمین روز اعتصابات را باید روز دانش آموزان نامید. نسل آینده ساز ایران که امروز روسری در هوا چرخاندند، مشت به آسمان فرستادند و فریاد زدند: مرگ بر دیکتاتور! آن ها در شعارهای خود سرودی آزادی خواندند، از زن، زندگی، آزادی گفتند، خواهان آزادی برادران و خواهران دانشجوی خود شدند، ملت ایران را به حمایت و پشتیبانی از خویش فرا خواندند و در کف خیابان ها عکس های دیکتاتور بزرگ را به آتش کشیده و از صفحات کتاب های درسی خود کندند تا همه ی ما باور کنیم که مبارزه برای آزادی، انقلاب برای رهایی به عمق رفته است، و خون همکاسی هایی مثل نیکا شاکرمی که دو روز پیش تولد هفده سالگی اش بود، بر زمین نخواهد ماند.
در هیجدهمین روز اعتراضات سراسری و به دنبال فراخوان کانال هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان به اعتصاب روز سه شنبه در مدارس، گزارش های ارسالی مختلف نشان دهنده ی تعطیلی بسیاری از مدارس و همچنین راهپیمایی دانش آموزان در خیابان ها است. تعداد ویدئوهایی که دختران و پسران دانش آموز را نشان می دهد که در خیابان ها رژه می روند و فریاد می زنند و صحن مدارس خود را به صحنه ی پرشورترین اعتراضات تبدیل می کنند، آن قدر زیاد است که شرح نوشتن بر تک تک آن ها کار سختی است. از تهران تا کردستان و شهرهای بزرگ و کوچک دیگر امروز شاهد این اعتراضات بوده ایم. ده ها ویدئو از اعتراض به یادماندنی دانش آموزان ایران در روز سه شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۱ را می توانید در کانال تلگرامی اخبا رروز ببیند.
برخی از شعارهای دانش آموزان به شرح زیر بوده است: «مرگ بر دیکتاتور»، «آزادی، آزادی، آزادی»، «نه به جمهوری اسلامی»، «زن، زندگی، آزادی»، «ژن، ژیان، ئازادی»، «توپ، تانک، فشفشه، آخوند باید گم باشه» «می کشم، می کشم، هر آن که خواهرم کشت»، «ما همه اهل جنگیم، بجنگ تا بجنگیم»، «امسال سال خونه، سیدعلی سرنگونه»، «مرگ بر دیکتاتور»، «دانشجوی زندانی آزادی باید گردد»، «نخبه هامونو کشتن، به جای آخوند گذاشتن»، و دوباره «مرگ بر دیکتاتور»، «مرگ بر دیکتاتور»، «مرگ بر دیکتاتور»!
تصاویری از معلمان در دفاتر مدارس در شهرهای مختلف منتشر شده که در همراهی با دانش آموزان خود دست به اعتصاب و تحصن زده اند. این معلمین شریف حتی اگر دو نفر بودند، منتظر نمانده اند و با دانش آموزان و مردم خود همراه شده اند.
در چنین روزی باید از معلمین شریفی نام برد که پیشگامان این مبارزه بوده اند و امروز در زندان های جمهوری اسلامی در بند هستند. از رسول بداقی، اسماعیل عبدی، محمد حبیبی، جعفر ابراهیمی، ناهید شیرپیشه، ناهید فتحعلیان، زینب همرنگ، معصومه عسکری، مهدی فتحی، هاشم خواستار، جواد لعل محمدی، محمدحسین سپهری، تا ده ها معلم زندانی دیگر. آن ها هم امروز فریادهای دانش آموزانشان را از پشت میله های زندان شنیدند.
ادامه ی اعتصابات در دانشگاه ها و اعتراضات در خیابان ها
اعتراضات و تحصن ها در دانشگاه های مختلف کشور ادامه دارد.
دانشکده مکانیک دانشگاه خواجه نصیر واقع در ونک، در محاصره نیروهای یگان ویژه قرار گرفته است و دانشجویان امکان خروج از دانشگاه را ندارند. جمعی از دانشجویان این دانشکده در تحصن به سر میبرند.
در دانشکده ادبیات علامه طباطبایی، دانشجوهای دختر و پسر، که تا امروز سلفهایشان جدا بود، درکنار یکدیگر نشستند و دختران مقنعههایشان را درآورده و شعار دادند.
تا لحظه تنظیم این گزارش، در دانشگاه بهشتی، قم، علوم پزشکی گیلان، علوم پزشکی یزد، فردوسی مشهد، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، دانشگاه امام رضای مشهد، واحد خواهران، اعتراضات دانشجویی شکل گرفته است.
ویدئوهایی از ادامه ی اعتراضات در شهر تهران منتشر شده است.
یک ویدئو خیابان طالقانی اصفهان را نشان می دهد که در اعتصاب است و کرکره ی مغازه ها پائین کشیده شده.
در فضای اعتراضی روز سه شنبه، کشاورزان خوراسگان اصفهان نیز راهپیمایی کرده و خطاب به رئیسی شعار می دهند: «رئیسی دروغگو، زاینده رود ما کو؟» آن ها همچنین شعار «مرگ بر این دولت مردم فریب» می دهند.