با نزدیک شدن به سه ماهگی اعتراضات سراسری در ایران، فرمانده کل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی و سازمان اطلاعات فراجا معترضان را به برخورد «قاطع و عبرت‌آموز» تهدید کردند.

حسین اشتری، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی، مدعی شد که پلیس تاکنون در قبال این معترضان از خود «خویشتنداری» نشان داده و از این پس «قاطعانه» با آنها برخورد خواهد کرد.

همزمان سازمان اطلاعات فراجا، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی، با صدور بیانیه‌ای مدعی شد طی اعتراضات اخیر به «۱۶ باند و شبکه» قاچاق سلاح «ضربه» وارد کرده است.

حسین اشتری که روز چهارشنبه، ۱۶ آذر، به مناسبت روز دانشجو در دانشکده افسری «امام حسن» سخن می‌گفت، معترضان را «فتنه‌گران» نامید و افزود:‌ «بیش از ۷۰ روز است که پلیس در میدان مقابله با فتنه‌گران حضور مقتدرانه دارد.»

عالی‌ترین مقام انتظامی جمهوری اسلامی بدون اشاره به دلایل کشته‌ شدن افرادی که به صورت مسالمت‌آمیز در خیابان‌ها حضور داشتند، اضافه کرده که «کارکنان فراجا… طی این مدت اجازه نداده‌اند که معاندان و ضدانقلاب به اهداف شوم و پوشالی خود برسند».

اشتری همچنین تهدید کرد که «پلیس با کسانی که امنیت مردم را هدف قرار داده‌اند قاطعانه برخورد خواهد کرد و دیگر خویشتنداری نخواهد کرد».

وی در حالی «امنیت مردم» را «خط قرمز پلیس» عنوان کرده که امنیت معترضان حتی در دانشگاه‌ها و مدارس، از سوی نیروهای امنیتی نه تنها تامین نشده، که مورد تعرض نیز قرار گرفته است.

اشتری همچنین با اشاره به «کشته‌ و جانباز» شدن «بسیاری از همکاران» پلیس در اعتراضات اخیر افزود که «از این رو پلیس مقتدرانه‌تر از قبل و بر اساس قانون با افرادی که به دنبال شرارت و ناامنی هستند، برخورد می‌کند».

در نزدیک به سه ماهی که از آغاز اعتراضات سراسری پس از مرگ مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد می‌گذرد، مقامات جمهوری اسلامی بارها معترضان را تهدید کرده‌اند، اما این اعتراضات هم‌چنان ادامه دارد.

سازمان اطلاعات فراجا، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی هم با صدور بیانیه‌ای مدعی شد طی اعتراضات اخیر به «۱۶ باند و شبکه» قاچاق سلاح «ضربه» وارد کرده است.

در این بیانیه به طور مشخص آمده است که از تاریخ ۲۶ شهریور تا ۱۴ آذرماه سال جاری «ضربه» این نیرو به این باندها وارد شده است.

این تاریخ به این معنی است که یک روز پس از مرگ مهسا امینی در بازداشت پلیس امنیت اخلاقی، این عملیات پلیس نیز آغاز شده است.

در این بیانیه آمده که «از ۲۶ شهریور تا ۱۴ آذرماه ۱۴۰۱، ۲۸۲۷ قبضه سلاح جنگی، ۵۴۸۷ قبضه سلاح شورشی و در مجموع ۸۳۱۴ قبضه سلاح کشف شده است».

این بیانیه بدون اشاره به شمار کشته‌شدگان اعتراضات که در حال حاضر سازمان حقوق بشر ایران تعداد آنها را تاکنون دست‌کم ۴۵۸ شهروند از جمله ۶۳ کودک و ۲۹ زن اعلام کرده، بر ادامه «کوشش» نیروهای پلیس برای «تامین امنیت در ایران اسلامی» تاکید شده است.

این بیانیه معترضان را به «برخورد قاطع و عبرت آموز» تهدید کرده و «به دشمنان ضدانقلاب، منافقان کوردل، و مزدوران آنها» نیز هشدار داده که مجموعه انتظامی با آنها «مماشات» نخواهد کرد.

نیروهای امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی تاکنون مسئولیت کشته‌ شدن صدها معترض پیر و جوان را بر عهده نگرفته و همه چیز را به «دشمن» و «تروریست‌ها» و «تجزیه‌طلبان» و رسانه‌های خارج از کشور نسبت داده‌اند.