سمیه میرشمسی، دستیار کارگردان می‌گوید هنرمندان حامی ترانه علیدوستی از سوی نهادهای امنیتی تهدید شده‌اند. علی قمصری نوازنده و آهنگساز در پاسخ به دعوت وزیر ارشاد خواست نزد زندانیان سیاسی برود و برای انها ساز بزند.

سمیه میرشمسی، دستیار کارگردان سینمای ایران، که از جمله هنرمندان حامی ترانه علیدوستی است در توئیتر از تهدید هنرمندانی خبر داده است که برای چهارمین رو پیاپی برای پیگیری وضعیت علیدوستی مقابل زندان اوین تجمع کرده‌اند.

 میرشمسی از جمله نوشته است این هنرمندان از شامگاه شه‌شنبه ۲۹ آذر دیشب تماس‌های تهدیدآمیز دریافت کرده‌اند.

 این سینماگر افزود نیروهای امنیتی ز چهارشنبه ۳۰ آذر به هنرمندانی که مقابل اوین تجمع کرده بودند، هشدار دادند که با خشونت آنها را دستگیر خواهند کرد.

از زمان دستگیری ترانه علیدوستی، شمار زیادی از کارگردانان و بازیگران سینما در برابر دادسرای اوین تجمع کرده و خواهان آزادی او شده‌اند. 

ترانه علیدوستی، هنرپیشه سرشناس سینما پس از بازداشت از خانواده‌اش خواسته که داروهایش را به دست او برسانند. او سه‌شنبه شب هم دوباره در تماس با خانواده‌اش گفته که همچ‌نان در انفرادی بند ۲۰۹ به سر می‌برد. سمیه میرشمسی نوشته که مشخص نیست داروهای علیدوستی به دستش رسیده یا نه.

فاطمه قره‌حسلنو: مهلت فرجام‌خواهي برای برادرم و همسرش همچنان باقي است

فاطمه قره‌حسنلو، خواهر پزشک متخصص رادیولوژی و معترض ساکن کرج که به اعدام محکوم شده است در مصاحبه‌ای با روزنامه اعتماد گفت برادرش به خاطر آسيب‌ها و ضربه‌هاي وارد شده  به بيمارستان اعزام شده و وضعيت جسمي و روحي مناسبی ندارد.» او افزود حمید قره حسنلو در حال حاضر ممنوع‌الملاقات است.

قره حسنلو از این موضوع ابراز نارضایتی کرد که پیشتر هم برادرش مدتی در زندان در قرنطينه بوده و خانواده امكان ملاقات با او را نداشته است.

قره‌حسنلو همچنان گفت مهلت فرجام‌خواهي برای برادرش و همسر او همچنان باقي است و هيچ منع قانوني براي اقدام وكلاي تعييني در دسترسی و مطالعه پرونده وجود نداشته و افزود: «متاسفانه تاكنون مساعدت لازم انجام نشده است كه اميدواريم هر چه سريع‌تر اين امكان قانونی برای ايشان فراهم شود.»

فاطمه قره‌حسنلو افزود مادرش با شنیدن خبر حکم اعدام حمید دچار آلزایمر شدید شده و افزود شوكي كه بر اثر شنیدن اين خبر تلخ به خانواده او وارد شده بسیار شدید بوده است.

فرزانه قره‌حسنلو، همسر حمید قره حسنلو نیز در پرونده کشته‌شدن روح‌الله عجمیان از نیروهای بسیج در مراسم چهلم حدیث نجفی به “۲۵ سال حبس نفی بلد در اهواز” و ممنوعیت از هرگونه معاشرت و ملاقات در دادگاه بدوی محکوم شده است.

نماینده پارلمان بلژیک کفالت سیاسی نوجوان بلوچ را به عهده گرفت

در ادامه موج تقبل  کفالت سیاسی  زندانیان سیاسی محکوم به اعدام در ایران، فریدا گیجبلز، نماینده پارلمان بلژیک در توئیتر اعلام کرد کفالت سیاسی شعیب میربلوچزهی ریگی، نوجوان ۱۸ ساله بلوچ، را به عهده گرفته است.

فریدا گیجبلز در این پست نوشت :«شعیب حق انتخاب وکیل اختیاری نداده اند و او فقط ۲۰ روز بدون وکیل برای تجدید نظر فرصت دارد.»

به گفته پایگاه خبری حال‌وش، شعیب میربلوچزهی ریگی مهرماه در زاهدان که مهرماه به دست ماموران اطلاعات بازداشت شده بود و با  متهم شدن به “افساد فی‌الارض” در معرض حکم اعدام قرار دارد.

پیشنهاد علی قمصری: بگذارید برای زندانیان سیاسی ساز بزنم

علی قمصری، نوازنده و آهنگساز ایرانی، که پیشتر در حمایت از خیزش سراسری مردم پستهایی بر شبکه‌های اجتماعی خود منتشر کرده بود در واکنش به دعوت وزیر ارشاد از هنرمندان برای فعالیت، از محمدمهدی اسماعیلی خواست بگذارد به زندان‌ها برود و در شب یلدا برای زننانیان سیاسی ساز بزند.  او در آغاز پیامش می‌گوید: امشب تاریک‌‌ترین شب تاریک‌ترین سال ماست…» 

 مانی حقیقی، کارگردان و بازیگر هم قبلا خطاب به وزیر ارشاد در ویدئویی گفته است: «ما داریم جسد عزیزان‌مون رو خاک می‌کنیم. وقت نداریم برات برقصیم.»

سخنگوی دولت: دولت نمی‌خواست اینترنت را فیلتر کند، نهاد امنیتی ورود کرد

علی بهادری‌ جهرمی، سخنگوی دولت سیزدهم، در سخنرانی در دانشگاه بوعلی‌سینا گفت دولت برنامه ای برای فیلترینگ اینترنت نداشته است و افزود نهاد متبوعش هنوز پای حرف خود می‌ایستد.

بهادری‌جهرمی  درباره فیلترینگ ادامه داد: «اما قواعد را زیر پای گذاشتند و “کلیپ آموزش کوکتل موتولف” منتشر کردند. وقتی بستر اقدام علیه امنیت ملی در این پلت‌فرم‌ها مهیا شده، حاکمیت مکلف است آن را مدیریت کند.»

جهرمی اکید کرد که دولت برنامه برای فیلترینگ نداشت اما حوزه امنیتی ورود کرد: «تامین امنیت جدا از حکمرانی فضای مجازی است.»

به نوشته روزنامه فردا دانشجویان حاضر در سخنرانی جهرمی شعار “بی‌شرف” “بی‌شرف” سر دادند.