آمار روزنامهنگاران بازداشتشده، در یکصد و دهمین روز از آغاز جنبش زن، زندگی، آزادی، در ایران، حاکی از آن است که ۷۳ روزنامهنگار و عکاس خبری تاکنون توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند، شماری از آنها هنوز در بازداشت هستند اما تعدادی تاکنون آزاد شدهاند.
در آمار روزنامهنگاران بازداشت و آزادشده، ۳۸ روزنامهنگار شاغل در رسانههای سراسری و آزاد، ۲۵ روزنامهنگار استانی و ۱۰ عکاس خبری، قابل مشاهده است.
روزنامهنگاران شاغل در روزنامهها و رسانههای دنیای اقتصاد، شرق، آسیانیوز، هفتصبح، ایلنا، ایرنا، ایسنا، فراز، رویداد ۲۴، مهر، هم میهن، ورزش ۳، سهم مهمی در میان روزنامهنگاران و خبرنگار-عکاسان بازداشتی دارند.
احمد مازنی، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی، در یادداشتی در ارتباط با بازداشت روزنامهنگاران، در روزنامه اعتماد نوشت: «جای روزنامهنگاران در زندان نیست، هر روز که خبر بازداشت یک خبرنگار را می شنوم دلم می شکند».
در تازهترین آمار منتشرشده از سوی نهادهای حقوق بشری، از آغاز اعتراضات سراسری در ایران، تاکنون بیش از ۱۹ هزار نفر از سوی نهادهای امنیتی بازداشت شده، هویت ۴۶٢۸ نفر از بازداشتشدگان شناسایی شده است.
بر أساس آمار به روزرسانیشده از سوی خبرگزاری هرانا، تاکنون جان باختن ۵۱۶ نفر در جریان اعتراضات سراسری و جنبش زن، زندگی، آزادی به تایید رسیده است.
تاکنون، بنا بر آمار نهادهای حقوق بشری، احکام دادگاه برای ۶۷۷ نفر از معترضان در دادگاههای جمهوری اسلامی صادر شده است.
بر أساس اعلام انجمن صنفی روزنامهنگاران ایران، کمیته و هیات اجرایی پیگیری وضعیت روزنامهنگاران بازداشتی فهرست نهایی از وضعیت روزنامهنگاران بازداشتی را تهیه کرده است.
همین منبع میافزاید: «اسامی و دادههای بهدست آمده از وضعیت روزنامهنگاران بازداشتی بر مبنای اطلاعاتی است که از سوی نزدیکان و آشنایان ارائه شده و یا اخباری است که منتشر شده است».
نیلوفر حامدی، هدی توحیدی، ویدا ربانی، یلدا معیری، هاشمموذنزاده، از جمله روزنامهنگاران، عکاسان-خبرنگاران و فعالان رسانهای هستند که از نخستین روزهای جنبش زن، زندگی، آزادی از سوی نیروهای امنیتی احضار یا بازداشت شدند.