مسمومیت‌ها به مدارس پسرانه و شهرهای بیشتر رسیده و والدین شعار مرگ بر طالبان می‌دهند. ۵۰۰ روزنامه‌نگار و سینماگر حملات عمدی را یادآور اسیدپاشی‌ها دانستند. پزشکان ایرانی خارج کشور خواهان ورود صلیب سرخ به موضوع شدند.

مسمومیت‌های سریالیدر مدارس تهران که از سه ماه پیش آغاز شده است، همچنان ادامه دارد. حال گزارش مسمومیت‌ها از مدارس بیشتری منتشر می‌شود. از تهران، تبریز، پرند، شهریار، کوار در استان فارس، قم، کرج، پاکدشت، لاهیجان، صفادشت، کرمانشاه، رشت، ارومیه، اسلامشهر، زنجان، کبودرآهنگ، کاشان، هفتکل، همدان و بروجرد گزارش‌های مختلفی منتشر شده که از انتقال برخی از دانش‌آموزان و معلمان به اورژانس گفته‌اند.

در این میان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران از مرگ یک دانش‌آموز دختر در پاکدشت در صبح شنبه ۱۳ اسفند به دلیل مسمومیت ناشی از حمله گازی خبر داد. این خبر از سوی رسانه‌های رسمی و حکومتی داخل کشور تکذیب شد. رئیس آموزش و پرورش پاکدشت اعلام کرده که مسمومیت ۶۰ دانش اموز مدرسه امامت خفیف بوده و همگی درمان شده‌اند.

هم‌زمان  تمامی مدارس دخترانه و پسرانه پاکدشت در نوبت بعدازظهر روز شنبه تعطیل اعلام کرده است.

منبع انتشار گاز مسمومیت‌زا همچنان در هاله‌ای از ابهام است. همچنین به درستی مشخص نیست این گاز چه ترکیبی دارد  و انتشاردهندگان آن چه کسانی هستند.

اخبار ضد و نقیضی نیز در این میان منتشر می‌شود که نگرانی‌ها از وضعیت دانش‌آموزان را تشدید می‌کند.

روزنامه اینترنتی فراز به نقل از یک شاهد عینی در اسلامشهر اعلام کرده است، حمله به یکی از مدارس دخترانه این شهرستان از سوی چند نفر که به دلیل نوع پوشش، جنسیتشان قابل تشخیص نبود، صورت گرفته است.

کانال تلگرامی اعتراض مدنی بازار نیز ویدئو‌هایی از مسمومیت دانش‌‌آموزان پسر در دو مدرسه در شهرهای رشت و تهران منتشر کرده است.

با ادامه مسمومیت‌ها، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از تشکیل جلسه کارگروه ویژه بررسی موضوع مسمومیت دانش‌آموزان خبر داد. 

گسترده شدن اعتراض والدین دانش آموزان

 والدینی که هیچ پاسخ دقیقی از مسئولان دریافت نمی‌کنند در شهرهای مختلف ایران دست به تجمعات اعتراضی زده‌اند.

درویدئویی یکی از مادران می‌گوید، اجازه اعتراض در مقابل وزارت آموزش و پرورش را به آنها نداده‌اند. خانواده‌ها شعار دادند: «آهای آهای نشسته‌ها مسموم بعدی از شماست.»

ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد خانواده‌‌های دانش‌آموزان در اصفهان نیز در مقابل ساختمان آموزش و پرورش تجمع کرده‌ و شعار می‌دادند: «امنیت مدارس حق مسلم ماست.»

همچنین قرار است، معلمان در روز سه‌شنبه ۱۶ اسفند مقابل ساختمان مجلس در تهران و ادارات آموزش و ‌پرورش در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها تجمع اعتراضی برگزار کنند.
سینماگران و روزنامه‌نگاران: حمله‌های عمدی به مدارس‌ برای ایجاد رعب است
بیش از ۵۰۰ سینماگر و روزنامه‌نگار با انتشار بیانیه‌ای خواستار مجازات عاملان و آمران حمله و انتشار گاز سمی در مدارس شهرهای مختلف شدند.
در بیانیه منتشر شده، این حملات عمدی و زنجیره‌ای به مدارس دخترانه‌ کشور، فاجعه جدیدی خوانده شده که هدفی جز ایجاد رعب و وحشت و بالا بردن هزینه برای بدیهی‌ترین حقوق دختران جامعه ندارد.
امضا کنندگان این بیانیه با یادآوری اسیدپاشی‌های اصفهان در سال ۱۳۹۳ نوشته‌اند: «چهره‌‌ سوخته‌ زنان و دخترانی که تنها جرمشان این بود که زن بودند را هنوز به خاطر داریم و این بار نیز با محکوم کردن این فاجعه‌ انسانی، خواستار دستگیری و مجازات عاملان و آمران حمله به مدارس کشور هستیم.»
 بیانیه را افرادی چون فاطمه معتمدآریا، هانیه توسلی، هایده صفی‌یاری، صفی یزدانیان، باربد گلشیری، احمد کیارستمی، مینا اکبری، بدرالسادات مفیدی، السا فیروزآذر، الهام نداف، فرزانه ابراهیم‌زاده، مهسا امرآبادی، لیلی فرهادپور و مهدی افروزمنش امضا کرده‌اند.
اعتراض ایرانیان خارج از کشور به مسمومیت دانش‌آموزان
به دنبال مسمومیت سریالی دانش آموزان و عدم پاسخگویی شفاف از سوی مسئولان جمهوری اسلامی، ایرانیان در برخی از کشورهای اروپایی، استرالیا و کانادا دست به اعتراض و راهپیمایی زدند.
جمعی از ایرانیان سیدنی استرالیا روز شنبه ۱۳ اسفند با اعلام همبستگی با‌ دانش‌آموزان دختر در ایران، ماسک گاز پوشیدند و تجمعی اعتراضی برگزار کردند.
ایرانیان ساکن میلان نیز در روز جمعه ۱۲ اسفند دست به اعتراض زدند و خواستار پیگیری مقامات اروپایی در این‌باره شدند.
گروهی از جوانان ساکن مونترال کانادا نیز برای آگاه کردن افکار عمومی این کشور درباره مسمومیت دانش آموزان داخل ایران با گاز سمی در یکی از خیابان‌های این شهر تجمع برگزار کردند.
ایرانیان مقیم کپنهاگ دانمارک نیز در تجمعی که در آن شعار “بسیجی، سپاهی، داعش ما شمایی” می‌دادند، حملات با گاز سمی به مدارس در ایران را محکوم کردند.
درخواست پزشکان ایرانی خارج از کشور برای ورود صلیب سرخ به پرونده مسمومیت دانش آموزان
گروهی از پزشکان ایرانی‎‌ ساکن کشورهای مختلف اروپایی و آمریکا از صلیب سرخ خواسته‌اند، به موضوع حمله با گاز سمی به مدارس در ایران ورود کند.
این پزشکان در نامه‌ای که نوشته‌اند، آورد‌ه‌اند که نوجوانان ایرانی نیازمند یاری سازمان‌های بین‌المللی برای مدیریت این فاجعه هستند.