امروز سه مدرسه در ماهشهر و دهستان کانی سور از توابع بانه مورد حمله شیمیایی قرار گرفته و تعدادی از دانش آموزان به بیمارستان منتقل شدند. در هفته تپه اعتصاب به سومین روز خود رسیده و کارگران انتخابات کارفرمایی انتخابات شورا اسلامی کار را به طور گسترده ای تحریم کرده اند، بازنشستگان مخابرات یک بار دیگر در تهران و شهرهای دیگر تجمع های اعتراضی برپا کرده و خواهان رسیدگی به مطالبات خود شده اند، جسد شکنجه شده صادق فولادی‌وندا، فعال حقوق کودک و کارگر کفاش در گچساران یافت شد و کامیار فکور و سروناز احمدی فعالان کارگری و حقوق کودک در دادگاه تجدیدنظر به حبس محکوم شدند.

مدارس، همچنان هدف حملات شیمیایی قرار می‌گیرند

کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان: امروز، دوشنبه ۲۲ اسفند، مدرسهٔ راهنمایی «وحدت» در دهستان کانی‌سور از توابع شهرستان بانه و دو مدرسهٔ دخترانهٔ پویندگان و شهید اهدایی در ماهشهر، هدف حملات شیمیایی قرار گرفتند و تعدادی از دختران دانش‌آموز مسموم و به مراکز درمانی منتقل شدند. تصویر مربوط به مدرسهٔ وحدت در دهستان کانی‌سور است.

۳۰ دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی، به خاطر اعتراض به مسمویت‌های زنجیره‌ای دانش‌آموزان در مدارس، ممنوع الورود شدند

۳۰ دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی به خاطر اعتراض به مسمومیت های زنجیره ای دانش آموزان در مدارس، از ورود به دانشگاه علامه منع شده اند. طبق گزارش‌های اولیه هستی امیری، هادی خورشیدی، احسان رحمانی، محمدحسین شعاعی، فرشته طوسی، نازنین لاله، مریم محمودی، محمدحسین موسوی و ضیا نبوی از جمله این دانشجویان محسوب می‌شوند.
این اعتراض مسالمت‌آمیز که در روز سه‌شنبه، ۱۶ اسفند در پردیس مرکزی دانشگاه علامه رخ داد؛ با خشونت بی‌سابقه‌ی حراست دانشگاه مواجه شد، به‌صورتی که بسیاری از دانشجویان مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بصورت مستقیم توسط مسئولین حراست تهدید به بازداشت و برخورد امنیتی شدند. براساس گزارش‌های موجود، روز شنبه و یکشنبه از ورود تعدادی از دانشجویان، به دانشگاه ممانعت به‌عمل آمده است و فضای اطراف دانشگاه، امنیتی توصیف شده. این در حالی است که به هیچ یک از دانشجویان ممنوع‌الورود ابلاغ رسمی کتبی یا پیامکی مبنی بر ممنوعیت ورود به دانشگاه صورت نگرفته است و به گفتن این نکته بسنده شده که لیست سی‌و‌چند نفره‌ای از دانشجویان توسط شورای انضباطی به ما ابلاغ شده که به‌علت شرکت در اعتراض روز سه‌شنبه ۱۶ اسفند حق ورود به دانشگاه را ندارند.
پس از خیزش «زن،زندگی، آزادی» تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه علامه، با احکام کمیته‌های انضباطی از تحصیل، معلق شده‌اند. پیش‌تر و طبق مصاحبه معاونت حقوقی این دانشگاه ادعا شده بود تمامی دانشجویان تعلیقی، بخشیده شده و به کلاس‎های درس بازگشته‌اند. شواهد امر نشان می‌دهد نه ‌تنها آن محرومیت‌ها لغو نشده که احضارها همچنان ادامه دارد و دانشجویان جدیدی هم از تحصیل به صورت موقت منع شده و با حکم کمیته‌های انضباطی مواجه شده‌اند.

۴۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دلیل شرکت در تجمع اعتراض به مسموم‌سازی دانش‌آموزان به کمیته انضباطی احضار شدند

شوراهای صنفی دانشگاه‌های کشور از احضار پیامکی ۴۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به کمیته انضباطی خبر داد. این دانشجویان چند روز پس از برگزاری تجمع اعتراضی در واکنش به مسموم‌سازی دانش‌آموزان در شانزدهم اسفند به کمیته انضباطی احضار شده‌اند. این شورا نوشت: «روند رسیدگی به پرونده‌ها و تفهیم اتهامات به شکلی عجله‌ای و در راستای صدور هر چه سریع‌تر احکام است. این احضارها در وضعیتی انجام شده‌است که تنها یک روز پس از تجمع اعتراضی در خصوص حملات شیمیایی به مدارس، یکی از خوابگاه‌های داخترانه‌ی این دانشگاه به دلیل حمله‌ی شیمیایی و مسمومیت تخلیه شد.». حمله شیمیایی به مدارس ایران از آذر ماه در قم آغاز شد. ده‌ها مدرسه هدف این حملات قرار گرفتند. علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی سه ماه پس از آغاز این حملات آن را «جنایت» خواند و پس از آن نهادهای امنیتی در تغییر موضع آشکار از پیگیری عاملان این رویدادهای زنجیره‌ای خبر دادند. وزارت کشور در روز ۲۰ اسفند ادعا کرد ۱۰۰ تن را در ارتباط با مسموم‌سازی دانش‌آموزان شناسایی و بازداشت کرده است اما در باره هویت بازداشت‌شدگان توضیحی نداد. برخی نهادهای امنیتی و مقام‌های حکومتی پیشتر مسموم‌سازی دانش‌آموزان را به «دشمنان» جمهوری اسلامی نسبت داده بودند.

ادامه ی اعتصاب کارگران در هفته تپه، تحریم انتخابات کارفرمایی

تجمع اعتراضی کارگران هفت تپه در شیفت شب با بستن یارد شرکت توسط کارگران ادامه یافت و صبح دوشنبه به سومین روز خود رسید.
کارگران معترض اعلام کرده اند به حضور خود در یارد ادامه خواهند داد. کارگران محوطه صنعتی و سایر ادارات هم دعوت به تجمع شده اند. علاوه بر مساله وضعیت کارگران فصلی، همسان سازی، منازل سازمانی، بازگشت به کار اسماعیل بخشی از دیگر مطالبات کارگران در این اعتصاب است.
انتخابات شورای اسلامی کار در این شرکت با تحریم گسترده ی کارگران مواجه شده است. به گزارش کانال مستقل هفته تپه کمتر از دویست نفر از جمعیت پنج هزار نفره کارگران در این انتسابات شرکت کرده اند.

تجمع بازنشستگان مخابرات

امروز دوشنبه ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۱، جمعی از بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف ور اعتراض به عدم رسیدگی به‌ مشکلات‌شان مجددا در برابر مراکز مخابرات و ارتباطات کشور تجمع های در مقابل ساختمان وزارت ارتباطات دست به تجمع زدند. این تجمعات از جمله در تهران، استان لرستان، خراسان رضوی، استان البرز، کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد، اردبیل، دزفول سنندج و یزد برگزار شده است. تصویر متعلق به تجمع بازنشستگان در برابر مخابرات تهران است.

تجمع کارگران و کارکنان سیمان ایلام

صبح امروز دوشنبه ۲۲ اسفندماه جمعی از کارگران و کارکنان سیمان ایلام در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلاتشان دست به تجمع زدند. این کارگران به وضعیت حقوق، اضافه کار، پاداش و عدم تبدیل وضعیت معترض میباشند. اغلب اعتراض نیروها به این خاطر است که رکورد تولید کلینکر با زحمات آنها شکسته شده است اما متأسفانه یک ریال پاداش نگرفته اند و پاداش دسترنج شان به دفتر مرکزی تهران تقدیم شده است.

جسد صادق فولادی‌وندا، فعال حقوق کودک و کارگر کفاش در گچساران یافت شد

سازمان حقوق‌بشری هه‌نگاو از پیدا شدن جسد صادق فولادی‌وندا، فعال حقوق کودک و کارگر کفاش در یکی از کانال‌های آب در گچساران، ۱۸ روز پس از بازداشت او به دست اطلاعات سپاه خبر داد و افزود که این کارگر کفاش و فعال حقوق کودک زیر شکنجه کشته شده است.
طبق اطلاعاتی کە بە دست هەنگاو رسیدە است، جسد صادق فولادی‌وندا در نزدیکی پاساژ کپری‌ها در ایستگاه تاکسی گچساران پیدا شده و دایی و پدرش به دلیل شدت جراحات وارده از طریق چهره قادر به تشخیص و شناسایی هویت‌ او نشده‌ و تنها از روی خالکوبی‌های روی بدن، او را شناسایی کرده‌اند. کولبرنیوز به نقل از منابع محلی این خبر را تأیید کرده است. صادق فولادی‌وندا، کارگر کفاش اهل گچساران بود که ۱۴ بهمن‌ سال جاری به دست نیروهای اطلاعات سپاه ربوده شد. بر اساس این گزارش، پزشک قانونی زمان مرگ صادق فولادی‌وندا را ۲۴ ساعت قبل از پیدا شدنش اعلام کرده است. به گزارش کولبرنیوز، صادق فولادی‌وندا برای روز ١۴ بهمن ‌ماه ۱۴۰۱ فراخوان اعتراض داده بود که نیروهای امنیتی او را در همان روز دستگیر کردند. هه‌نگاو نوشته است تلاش‌های خانواده فولادی‌وندا در ایام بازداشت برای مطلع شدن از سرنوشت او بی‌نتیجه بوده است و تا زمان پیدا شدن پیکر فرزندشان هیچ اطلاعی از سرنوشت او نداشته‌اند.

کامیار فکور و سروناز احمدی در دادگاه تجدیدنظر به حبس محکوم شدند

بر اساس حکمی که توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران صادر و به کامیار فکور فعال کارگری و همسرش سروناز احمدی مترجم، فعال حقوق کودکان و حامی کارگران ابلاغ شده، محکومیت آقای فکور به هشت ماه حبس و سروناز احمدی به سه سال و شش ماه حبس تعزیری تقلیل یافته است. جلسه دادگاه بدوی رسیدگی به اتهامات آنها در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران برگزار شده بود.
کامیار فکور توسط این شعبه از بابت اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس و سروناز احمدی بابت اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی» به پنج سال حبس و از بابت اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یکسال حبس مجموعاً شش سال زندان محکوم شده بودند. کامیار فکور، فعال کارگری در تاریخ ۱۵ آبان ماه، در جریان اعتراضات سراسری به همراه همسر خود بازداشت شد. چندی بعد حکم حبس این فعال کارگری در زندان اوین به اجرا در آمد و وی به بند ۸ این زندان منتقل شد. او نهایتاً در تاریخ نوزدهم بهمن‌ماه ۱۴۰۱ از زندان اوین آزاد شد.
سروناز احمدی مترجم، فعال حقوق کودکان و حامی کارگران به همراه همسرش کامیار فکور فعال کارگری و خبرنگار محیط‌زیست روز یک‌شنبه ۱۵ آبان‌ماه ١۴٠١ توسط نیروهای امنیتی شهر تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل شدند. ‏سرانجام او روز ۱۶ آذرماه ۱۴۰۱ با تودیع قرار وثیقه‌ی ۵۰۰ میلیون تومانی موقتاً و تا زمان پایان مراحل از زندان اوین آزاد شده بود.

سومین حمله به سلول زندانیان سیاسی اوین در یک‌ماه

ماموران امنیتی زندان اوین عصر شنبه بیستم اسفندماه بار دیگر به سلول تعدادی از زندانیان سیاسی حمله برده و دست‌نوشته‌های آنها را غارت کرده‌اند.
به گزارش کلمه، عصر شنبه برای سومین بار طی ماه گذشته ماموران امنیتی و حفاظت اطلاعات زندان اوین برای تفتیش و بازرسی به اتاق سید مصطفی تاج‌زاده، سعید مدنی، حسین رزاق و محمدرضا جلائی‌پور یورش بردند. آنها در این تفتیش طولانی و توهین‌آمیز با نقض حقوق شهروندی و بر خلاف نص صریح آیین نامه اجرایی سازمان زندانها، دست‌نوشته‌های تاج‌زاده و مدنی را ضبط و همراه خود برده‌اند. این چهار زندانی در بند ۴ زندان اوین و در اتاقی مجزا از دیگر زندانیان که دائما‌ با ۷ دوربین امنیتی رصد شده و با محدودیت کامل تردد نگهداری می‌شوند. پس از اعلام حمایت سه تن از این فعالان سیاسی از بیانیه میرحسین موسوی درباره برگزاری رفراندوم، فشارهای امنیتی بر آنها تشدید شده است. این گزارش می‌افزاید دست‌نوشته‌های سعید مدنی، جامعه‌شناس زندانی، حاصل مطالعات او طی ماه های گذشته درباره خشونت‌پرهیزی در جنبش‌های اجتماعی بود، همچنین دست‌نوشته‌های مصطفی تاج‌زاده پیش‌نویس گزارش گفتگوهای انتقادی وی با بازجویان سپاه در بند ۲ الف سپاه بوده است.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران به مدت سه ماه از فعالیت منع شد

بنا بر شکایت انجام شده از انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با اتهامات واهی تهمت، افترا، توهین و نشر اکاذیب بابت بیانیه‌های منتشر شده در تاریخ ۲۷ مهرماه و نیز ۱۸ آبان‌ماه که از مصادیق آن مسالمت‌آمیز دانستن تجمع دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی در تاریخ ۲۵ مهر بوده است این انجمن به «سه ماه توقف فعالیت» محکوم شد.
این انجمن با انتشار اطلاعیه ای به این حکم اعتراض کرده و در پایان نوشته است:
باکی نیست؛ ما استوار بر عهدی که شامگاه ۲۵ شهریور بستیم، ایستاده‌ایم.