وکیل فاطمه سپهری، از مخالفان زندانیِ جمهوری اسلامی، در نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه که نسخه‌ای از آن به دست رادیوفردا رسیده با تأکید بر بیماری‌های متعدد او خواستار آزادی «فوری» این زندانی شد.

خسرو علیکردی، وکیل خانم سپهری، در این نامه به تاریخ روز پنج‌شنبه، ۱۴ دی‌ماه، با اشاره به بیماری و «وضعیت حاد» موکلش نوشته است که او «بر اثر مصرف داروهای تنظیم ضربان بالای قلب دچار مشکلات متعدد روانی و جسمانی» شده است.

فاطمه سپهری از جمله امضاکنندگان نامهٔ درخواست استعفای رهبر جمهوری اسلامی است که ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ در ابتدای اعتراضات سراسری «زن، زندگی، آزادی» توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شد.

سپس شعبه یک دادگاه انقلاب مشهد خانم سپهری را به اتهام «همکاری با دول متخاصم»، «اجتماع و تبانی»، «توهین به رهبری» و «تبلیغ علیه نظام» به ۱۸ سال حبس محکوم کرد، و این حکم توسط دادگاه تجدیدنظر عینا تایید شد.

بر اساس ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، ده سال حبس برای او قابل اجرا خواهد بود.

آقای علیکردی در نامه رسمی خود به غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، با اشاره به این که موکلش بیش از ۱۵ ماه از حکم زندانش را سپری کرده خواستار «دستور فوری مبنی بر آزادی خانم فاطمه سپهری از زندان جهت مداوای بیماری‌های متعدد» شده است.

خسرو علیکردی در نامه خود که به دست رادیوفردا هم رسیده نوشت: «موکل در مهرماه سال جاری بدلیل مسدود شدن عروق قلب، تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته است و پس از سپری شدن مدت کوتاهی از انجام جراحی، علیرغم وخامت حال ایشان از بیمارستان به زندان وکیل‌آباد مشهد منتقل شده و هم‌اکنون بر اثر مصرف داروهای تنظیم ضربان بالای قلب مشکلات متعدد روانی و جسمانی از جمله خواب‌های طولانی ناخواسته، افسردگی و… برای موکل ایجاد شده است.»

این چندمین بار است که وکیل خانم سپهری درباره وضعیت دشوار موکلش هشدار می‌دهد، نکته‌ای که در این نامه جدید نیز بر آن تأکید شده است: «سابقاً موضوع در خطر بودن جان خانم فاطمه سپهری «زندانی سیاسی و همسر شهید» را به مسؤلان قضایی و رئیس سازمان زندان‌های استان خراسان رضوی، بعنوان مقامات مسئول، هشدار داده‌ام.»

فاطمه سپهری یکی از مخالفان سرسخت جمهوری اسلامی و رهبری علی خامنه‌ای است. او در یکی از آخرین موضع‌گیری‌های خود در ویدئویی از بیمارستان که مهرماه منتشر شد گفته بود که خاورمیانه از زمان روی کار آمدن جمهوری اسلامی «روی آرامش ندیده» و امیدوار است پرونده حکومت ایران «در طوفان الاقصی که راه انداخته بسته شود».