پس از پنج روز از بازداشت فهمیه سلطانی، دانشجوی حقوق دانشگاه اصفهان، هنوز از نهاد بازداشتکننده و محل نگهداری او اطلاعی در دسترس نیست. خانواده او گفتهاند خانم سلطانی تماسی با آنها نگرفته است.
فهیمه سلطانی ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ با هجوم نیروهای امنیتی به منزلش دستگیر شد.
نیروهای امنیتی با معرفی خود به عنوان مأمور پست، زنگ خانه را زده و پس از بازداشت، تلفن همراه و لپتاپ او را ضبط کردند.
فهیمه سلطانی در جریان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» نیز در تاریخ ۲۲ آبان ۱۴۰۱ در خیابان چهارباغ عباسی اصفهان توسط نیروهای اطلاعات سپاه دستگیر شده و به مدت ۳ ماه در زندان دولتآباد اصفهان با قرار بازداشت موقت زندانی بود. او در تاریخ ۱ بهمن ۱۴۰۱ با عفو از زندان آزاد شد.
فعالیت فهمیه در دانشگاه و پروندههایی که توسط حراست در این خصوص ساخته شده بود منجر به محرومیت او از تحصیل به مدت دو ترم شد.
در پیِ اعتراض به عدم رعایت موازین مقرر در آییننامه انضباطی و واهی بودنِ تخلفهای انتسابی به او، رأی کمیته انضباطی مجدد در جلسه کمیته تجدیدنظر تأیید شد. اعتراض فهیمه به رأی کمیته تجدید نظر به جایی نرسید و کمیته مرکزی صدور رای خود را تا شروع سال ۱۴۰۳ به تأخیر انداخت.
در تاریخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، خارج از ساعت کاری با فهیمه تماسی در خصوص تحویل حکم کمیته مرکزی گرفته شد که مربوط به پرونده جدید او بود که در دی ماه ۱۴۰۲ باز شده بود و منجر به دو ترم محرومیت دیگر او از تحصیل با احتساب سنوات میشد.
دانشگاه اصفهان در پی تلاش برای اخراج این دانشجو درخواست اخراج را مستقیماً به کمیته مرکزی ارسال کرده و اکنون با بازداشت شدن او، خانواده او از رأی کمیته انضباطی مرکزی درخصوص درخواست اخراج خانم سلطانی بیخبر است.
محرومیت از تحصیل برای سردبیر نشریه دانشجویی
شورهای صنفی دانشجویان کشور خبر میدهد که با تأیید کمیته تجدیدنظر انضباطی دانشگاه تهران، زهرا جعفری، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامهریزی رفاه اجتماعی و سردبیر نشریه دانشجویی ژینا، به محرومیت از تحصیل به مدت دو نیمسال با احتساب سنوات محکوم شده است.
«تهدید، تطمیع، توهین، فحاشی، هتک حرمت، تهمت، افترا و نشر اکاذیب، توهین به شعائر و مقدسات اسلامی و ملی، ادیان رسمی کشور یا ارتکاب اعمالی بر ضد نظام جمهوری اسلامی»، از جمله اتهامات انتسابی به این دانشجو است.
بنابر این گزارش، اجرای این حکم از نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۳ شروع و تا پایان نیمسال دوم ادامه دارد و او هماکنون در حال گذراندن دوران محکومیت خود است.
این رأی در زمانی که زهرا جعفری در مراحل پایانی دفاع از پایاننامه خود بوده و درحالی صادر شده است که او سردبیری یک نشریه دانشجویی مجوزدار را برعهده دارد.