تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰، وعده‌های تازه‌ای را بعنوان برنامه‌های دولت آینده خود ارائه دادند. ابراهیم رئیسی گفت: استفاده از اینترنت برای دهک‌های پایین باید رایگان شود. امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی از بسته غذایی ۳۰۰ هزار تومانی برای تامین سلامت خانواده‌ها خبر داد. عبدالناصر همتی هم عملی شدن وعده‌ی «تعامل از خانه تا جهان» را به حضور «تکنوکرات‌ها» در دولت آینده گره زد. محسن رضائی هم وعده به مبارزه با فساد از «سرچشمه» داد. اسماعیل موسوی، سخنگوی ستاد انتخابات، از تغییر برنامه مناظره‌های انتخاباتی به دلیل همزمانی با برگزاری مسابقات تیم ملی فوتبال  ایران در بحرین خبر داد.

ابراهیم رئیسی، از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران، یکی از برنامه‌های دولت خود را، دسترسی به «اینترنت و فضای مجازی» عنوان نموده و تاکید کرد: اینترنت و فضای مجازی تمام لایه‌های زندگی ما را تحت‌تاثیر قرار داده و باید استفاده از اینترنت برای دهک‌های پایین رایگان شود.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری ایران، با اشاره به اینکه «دولت آینده زیرساخت‌های لازم برای تامین اینترنت در کشور را کامل می‌کند»، یادآور شد: «اگر این زیرساخت‌ها فراهم شده بود امروز هیچ کاری در فضای اداری و در عرصه تحقیقات و پژوهش دچار وقفه نمی‌شد».

ابراهیم رئیسی، همچنین، به موضوع اشتغال‌زایی از طریق اینترنت پرداخته و با طرح این پرسش گفت: «چرا نگذاریم مردم در فضای مجازی اشتغال داشته باشند؟، یک خانم خانه‌دار که آشپزی می‌کند یا یک معلم که تولید محتوا انجام می‌دهد، باید سهم خود را از کاری که انجام می‌دهد ببرد».

ابراهیم رئیسی، درباره لزوم بازگشت «آرامش به بازار داد و ستد»،‌هم گفت: اگر نقدینگی به درستی مدیریت و به سوی تولید هدایت شود، نگرانی‌ها کاملاً برطرف می‌شود.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ نسبت به رعایت «عدالت»، «مدیریت توزیع اعتبارات»، «تسهیلات بانکی برای تولید، ازدواج و مسکن»، تاکید کرد. 

«بسته غذایی ۳۰۰ هزار تومانی» وعده برای کسب رای

امیرحسین قاضی زاده هاشمی، یکی دیگر از نامزدهای انتخابات ریاست‌‌جمهوری ۱۴۰۰، که مدعی شده است «تقریبا همه زوایای کشور را می‌شناسد و اشراف قابل قبولی از همه موضوعات کشور پیدا کرده است»، «سه اولویت اصلی برنامه اصلی اقتصادی خود» را با شعار محوری «ثبات و آرامش با دولت سلام» عنوان نمود و گفت: در سال ۹۹ تورم تقریبا به ۵۰ درصد رسید و ایران با بیشترین رشد نقدینگی جزو ۱۰ کشور اول دنیا شد. 

نامزد سیزدهمین دور رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ایران افزود: برنامه‌ریزی جدی کردیم تا با ۵۱ پروژه تورم را به زیر ۵ درصد برسانیم (…) کافی است تا برخی از قوانین و سیاست‌های بانک مرکزی اصلاح شود هرچند اصلاح ساختاری بودجه دست دولت است.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی، همچنین، گفت: در بخش مسکن، ۴ ونیم میلیون واحد کمبود مسکن داریم،‌ مساله بی‌مسکن‌ها را حل می‌کنیم و در کنار آن نوسانات قیمت غذا را ارزیابی کردیم و مساله گرسنگی را هم حل و فصل می‌کنیم.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ایران، با بیان اینکه «چون پزشکم سلامت مردم برایم اهمیت دارد»، تاکید کرد: باید غذای سالم به مردم برسد، به همین دلیل به ازای هر ایرانی بسته ماهانه ۳۰۰ هزار تومانی را طراحی کردیم تا با ۳۰۰ هزار تومان غذای کافی با شرط دارا بودن کالری، ویتامین، سالم بودن و تنوع بخشی اتفاق بیفتد. 

محسن رضائی: فساد را از «سرچشمه» می‌خشکانم

محسن رضایی، یکی دیگر از نامزدهای سیزدهمین دور انتخابات ریاست‌جمهوری ایران، در برنامه تلویزیونی شبکه یک، با معرفی خود بعنوان یک سرباز، به برنامه خود در مبارزه با فساد اشاره کرده و گفت: اگر راست می‌گوییم در مبارزه با فساد از خود و خانواده خود، از رئیس دولت گرفته تا بدنه باید این کار را انجام دهیم و در غیر این صورت مردم توجه نمی‌کنند.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ایران به گفتگویی با یکی از رقبای کنونی خود در ارتباط با مبارزه با فساد اشاره کرده و گفت: روز اول که آقای رئیسی رییس قوه قضاییه شده بود، به ایشان گفتم چون شما رقیب آقای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری بوده‌اید، نیازی نیست از دولت شروع کنید. مگر می‌شود در قوه قضاییه فساد نباشد نخست دو قاضی مفسد را اعدام و از همین‌جا شروع کنید.

محسن رضائی که بر لزوم مبارزه با فساد از «سرچشمه» تاکید داشت، افزود: در دولت آینده، «ما برنامه سازمان بازرسی دولتی در درون دولت تشکیل می‌دهیم تا جلوی فساد را بگیرد، جلوی امضاهای طلایی را خواهد گرفت».

دعوت همتی از تکنوکرات‌ها برای پیروزی «تعامل از خانه تا جهان»

عبدالناصر همتی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری هم در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «به عنوان یک تکنوکرات به حضور بیشتر فن‌سالاران در کابینه و تشکیل دولتی مدرن برای چیره شدن بر بحران‌ها، باور دارم». 

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری که شعار «تعامل از خانه تا جهان» را محور برنامه خود در مبارزات انتخابات ۱۴۰۰ قرار داده است، افزود: فروتنانه از رهبران سیاسی و کنشگران دارای مرجعیت در اجتماع، آنانکه به تعامل ازخانه تا جهان باور دارند، آنانکه در برابر تمامیت‌خواهی، سویِ رواداری و گفت و گو می‌ایستند و آنان که انزوا و تحریم را سزاوار ایران نمی‌دانند، می‌خواهم که یاری‌گر من در پاسداری از منافع ملی باشند.

عبدالناصر همتی، در این پیام خود از رد صلاحیت‌شدگان از سوی شورای نگهبان با عنوان «حذف شایستگان» ابراز «همدلی» کرده و افزود: «با تمام آنانکه برای جمهوریت نگرانند همراهم اما ایران را چه کنیم عزیزان؟ روزنه‌های امید را که نمی‌شود بست».

عبدالناصر همتی، شامگاه یک‌شنبه نهم خرداد، در یک برنامه تلویزیونی دولتی ایران حضور یافت اما حضور «سپیده شبستری» همسر وی و اظهار ناگفته‌هایی از مسائل شخصی و خصوصیات وی خبرساز شد. 

این نخستین بار در تاریخ مبارزات انتخاباتی جمهوری اسلامی ایران است که همسر یک نامزد انتخاباتی در تلویزیون دولتی ایران حضور یافته و در حمایت از همسر خود اظهار نظر نموده است. 

تغییر جدول برگزاری مناظر‌ه‌های انتخاباتی به دلیل برگزاری مسابقات تیم ملی فوتبال ایران

اسماعیل موسوی، سخنگوی ستاد انتخابات، از تغییر برنامه مناظره‌های انتخاباتی به دلیل همزمانی با برگزاری مسابقات تیم ملی فوتبال  ایران در بحرین خبر داده و گفت: بر اساس مصوبه جلسه این ستاد قرار بر این شد که مناظره ها در ساعات پرمخاطب تلویزیون انجام شود و یک شب پیش از مسابقه فوتبال و یا یک شب بعد از فوتبال مناظره برگزار شود.

اسماعیل موسوی با اشاره به همزمانی پخش مسابقات تیم ملی فوتبال ایران در روزهای ۱۷، ۲۱ و ۲۵ خرداد ماه که در برنامه تلویزیون به عنوان روزهای مناظره پیش بینی شده است، گفت: بر این اساس کمیسیون تصمیم گرفت زمان برگزاری مناظره‌ها به روزهای ۱۶، ۲۰ و ۲۴ و یا ۱۸، ۲۲ و ۲۶ خرداد منتقل شود.