در حالی که کرونا روزانه جان بیش از ۵۰۰ نفر را در ایران می‌گیرد، رئیس بیمارستان کودکان علی‌اصغر در تهران روز جمعه خبر داد که میزان ورودی اطفال مبتلا به کرونا به بیمارستان حداقل دو برابر شده است.

فرهاد چوبدار به خبرگزاری ایسنا گفت که در پیک پنجم کرونا نسبت به سایر پیک‌ها ابتلای کودکان به کرونا افزایش یافته است.

به گفته او، بخش عفونی و بخشی از سایر بخش‌ها نیز به بستری بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته و در این شرایط حتی نوزادان هم گرفتار کرونا می‌شوند و همیشه چند نوزاد به دلیل کرونا بستری هستند. از طرفی ۲۰ درصد بخش آی سی یو به وسیله اطفال مبتلا به کرونا پر می‌شود.

در هفته‌های اخیر رکوردهای تازه‌ای از آمار کرونا در ایران ثبت شده و بسیاری از مقامات بهداشتی و درمانی در شهرهای مختلف درباره کمبود دارو و امکانات درمانی و نیروی انسانی هشدار داده‌اند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت ایران در روز جمعه، ۸ مرداد، طی یک شبانه‌روز گذشته ۵۲۷ نفر جان خود را بر اثر کرونا از دست داده‌ و بیش از ۳۹ هزار و ۱۱۹ بیمار جدید در کشور شناسایی شده‌اند.

به این ترتیب آمار کل جان‌باختگان به ۹۶ هزار و ۷۴۲ نفر و شمار کل مبتلایان در ایران به ۴ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۳۸۵ نفر رسید.

این آمار در حالی اعلام می‌شود که درستی آن‌ها از سوی منابع مستقل مورد تردید جدی قرار دارد و شمار قربانیان، دو تا سه برابر آمار دولتی تخمین زده می‌شود.

بر پایه گزارش وزارت بهداشت ایران، همچنین تا روز ۲۲ مرداد ۱۴ میلیون و ۴۴۵ هزار و ۶۴۲ نفر دُز اول واکسن و ۳ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۷۷۵ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند. مجموع واکسن‌های تزریق‌شده در کشور به ۱۸ میلیون و ۵۶ هزار و ۴۱۷ دُز رسیده است.

روند واکسیناسیون در ایران اگرچه در روزهای اخیر شدت گرفته ولی دستور منع خرید واکسن‌های بریتانیایی و آمریکایی توسط رهبر جمهوری اسلامی، تاخیر در خرید و واردات سایر واکسن‌های خارجی، ناتوانی ستاد اجرایی فرمان امام در تولید انبوه واکسن ایرانی کرونا سبب شد که برنامه واکسیناسیون کرونا در ایران با تاخیر و کندی مواجه شود و تعداد زیادی قربانی شوند.

بنا بر اعلام وزارت بهداشت وضعیت ۳۳۶ شهر کشور قرمز، ۸۴ شهر نارنجی و ۲۸ شهر زرد اعلام شده است.

وضعیت قرمز یا «خیلی پرخطر» به شرایطی اطلاق می‌شود که در یک شهر از هر صدهزار نفر، دست‌کم ۱۰ نفر به دلیل ابتلا به کرونا بستری شده باشند.

وضعیت نارنجی یا «پرخطر» هم شرایطی را شامل می‌شود که در یک شهر از هر صدهزار نفر، دست‌کم شش نفر به دلیل ابتلا به کرونا بستری شوند و در وضعیت زرد یا «خطر متوسط» این رقم به دست‌کم سه نفر از صدهزار نفر می‌رسد.