حسین محمدی، استادیار گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خوارزمی ایران گفت ما جزو غمگینترین و افسردهترین مردمان جهان هستیم.
حسین محمدی، استادیار گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خوارزمی و مولف کتاب جشنهای ایران باستان گفت: طبق تحقیقی که در سال 2015 انجام شده بود، ایران از بین 115 کشوری که فاکتورهای شادی در آنها بررسی شده بود در رتبه 105 قرار داشت.
او افزود: حدود هفت سال از این تحقیق میگذرد و بدون شک با توجه به افزایش فشارهای اقتصادی و روانی در سالهای اخیر، ایران به جایگاه آخر این جدول نزدیک شده است و حالا ما جزو غمگینترین و افسردهترین مردمان جهان هستیم.
به گزارش خبرگزاری «ایسنا»، وی با بیان اینکه وضعیت نابسامان روانی و غمگینی مردم ایران به وضوح در رفتار عادی آنها در کوچه و خیابان و در وقایع زندگی عادی مشهود است، ادامه داد: جامعه ما شادی را گم کرده است. آستانه تحمل مردم در سالهای اخیر به شدت پایین آمده و با کوچکترین تحریکی نسبت به هم پرخاش میکنند و صبر خود را از دست دادهاند.
این استاد دانشگاه توضیح داد: بدون شک انسانی که از لحاظ روحی تامین نیست، قدرت سازندگی خود را از دست میدهد و به راحتی این زمینه را دارد که دست به تخریب آنچه زندگی به او هدیه کرده بزند.
وی اضافه کرد: بخش مهمی از اینکه ایرانیان امروز به مردمی پرخاشگر، کم تحمل و غمگین تبدیل شدهاند ریشه در فضای کلی جامعه و مشکلاتی دارد که روزانه با آنها دست و پنجه نرم میکنیم و تا وقتی شرایط حاکم بر جامعه بهبود نیابد نمیتوان به تغییر شرایط موجود امیدوار بود.