حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه «کیهان» و نماینده رهبر جمهوری اسلامی در این روزنامه، روز دوشنبه ۲۵ بهمن در واکنش به فایل صوتی مربوط به فساد سپاه پاسداران که از سوی رادیو فردا منتشر شده، گفت که به باور او هیچ کجای «این ماجرا ناپسند و پلشت» نبوده است.
رادیو فردا روز ۲۱ بهمن برای نخستین بار این فایل صوتی ۵۰ دقیقهای را منتشر کرد که بخش اعظم آن به جلسه محرمانه و گفتوگوی محمدعلی (عزیز) جعفری، فرمانده وقت کل سپاه پاسداران و صادق (میرزاحسن) ذوالقدرنیا، معاون سابق اقتصادی و سازندگی سپاه پاسداران در سال ۹۷ درباره فساد نیروهای مرتبط با نیروی قدس سپاه، بنیاد تعاون سپاه و شهرداری تهران اختصاص دارد.
حسین شریعتمداری در «یادداشت روز» خود در کیهان با ارجاع نادرست نوشت که این فایل صوتی «از سوی رادیو آمریکا» منتشر شده و سپس از عملکرد افراد مطرحشده در این فایل دفاع کرد.
آقای شریعتمداری نوشت که «در این فایل صوتی طرف مکالمه سردار جعفری (فرمانده سابق سپاه) گزارشی از یک سوءاستفاده و فساد مالی که در یکی از شرکتهای پوششی سپاه اتفاق افتاده بود را به فرمانده سپاه ارائه میکند … و سردار جعفری، فرمانده وقت سپاه بعد از استماع گزارش و اطمینان از صحت آن بلافاصله، دستور عزل شریفی – شخص سوءاستفادهکننده- را صادر کرده و او را به دستگاه قضایی معرفی میکند.»
این ادعای مدیرمسئول روزنامه «کیهان» در حالی بیان میشود که عیسی شریفی در آن دوره قائم مقام شهرداری تهران بود و بنابر قانون، فرمانده سپاه پاسداران نمیتوانست دستور عزل او را بدهد.
یکی از بخشهای مهم فایل صوتی این است که صادق ذوالقدرنیا، معاون وقت اقتصادی و سازندگی سپاه، به صراحت اعلام میکند که محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران، به شدت از برخورد با پرونده فساد مرتبط با شهرداری و بنیاد تعاون سپاه ناراحت بوده و پس از اینکه تیم آبرومند در بنیاد تعاون سپاه «۸ هزار میلیارد تومان» [معادل دو میلیارد دلار به ارزش سال ۹۷] کم میآورند، قالیباف از او خواسته است که یک تفاهمنامه ۸ هزار میلیارد تومانی برای رفع و رجوع کردن ماجرا امضا کند.
با وجود درج این محتوا در این فایل صوتی، حسین شریعتمداری در واکنش روز دوشنبه خود در «کیهان» این سوال را مطرح کرده است که «فرمانده وقت سپاه، مدیران ذیربط و آقای قالیباف باید در مقابل فساد اقتصادی مورد اشاره چه اقدامی انجام میدادند که ندادهاند؟!»
او نوع عملکرد فرماندهان و مسئولان سپاه در مورد این فساد اقتصادی را نشانه «پاکدستی، مسئولیتشناسی و تعهد» دانسته و عملکرد قوه قضائیه در این مورد را نیز «افتخارآمیز» ارزیابی کرده است.
این ارزیابی نماینده ولی فقیه در روزنامه کیهان از عملکرد دستگاه قضایی در صورتی است که از میان افراد مربوط به این فساد اقتصادی در این فایل، محمدباقر قالیباف پس از آن رئیس مجلس شد، جمالالدین آبرومند مشاور او شد و آیتالله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه شد.
مسعود مهردادی نیز که فرمانده وقت سپاه در بخشی از این فایل صوتی در مورد او میگوید «آقای مهردادی این همه پول بیتالمال را با دستورهای الکی حیف و میل کرده، نباید جوابگو باشد؟»، پس از آن از بازداشتهای موقت رهایی یافت.
بنیاد تعاون سپاه و دو زیرمجموعهاش، یعنی هولدینگ یاس و شرکت رساتجارت که تاکنون دو فساد عظیم ۸ هزار میلیاردی و ۱۳ هزار میلیارد دلاری از آنها فاش شده، بخشی از این شبکه هستند.
با وجود ذکر فساد گسترده در ارتباط با هولدینگ یاس و «حیف و میل این همه پول» در آن، حسین شریعتمداری در بخش دیگری از واکنش خود مینویسد که «در بخشی از مکالمه یاد شده سخن از … قاسم سلیمانی نیز به میان آمده و به این مسئله اشاره شده است که قرار بوده سپاه قدس هم از سود شرکت یاد شده سهمی داشته باشد. کجای این ماجرا ناپسند و پلشت است؟!»
مدیرمسئول کیهان در پایان نیز به انتقاد تند از جناح اصلاحطلب در جمهوری اسلامی پرداخته و مینویسد که به باور او این جناح «بالاترین رکورد فسادهای کلان اقتصادی را دارند» و ادامه میدهد که «پرونده فساد کرسنت، صندوق ذخیره فرهنگیان، شرکت قطعه و خودروساز کروز که اخیراً در دادگاه معلوم شد بخشی از اموال غارتکرده خود را به ستاد انتخاباتی مدعیان اصلاحات میداده، فساد کلان رشت الکتریک، شرکت نفتی توتال فرانسه، برادر فلان مسئول بلندپایه مدعی اصلاحات و برادر آن دیگری و…»
مرد شیره ای حسین بازجو .خامنه ای خائن بازهم به ماله کشی و مخدوش کردن صورت مسئله میباشد