با گذشت چندین روز از جدایی ناخواسته وریا غفوری از تیم استقلال و تمدید نشدن قراردادش، اعتراضات مردمی و چهره‌ها به این اقدام مسئولان باشگاه استقلال و هم‌زمان حمله برخی رسانه‌های نزدیک به حکومت به کاپیتان تیم استقلال همچنان ادامه دارد.

پس از برگزاری تجمعات اعتراضی برخی هواداران وریا غفوری در روزهای پایانی هفته گذشته در مقابل باشگاه استقلال تهران، علی کریمی، بازیکن پیشین استقلال، هم نوشت: «داشتن همچین کاپیتان باارزشی نعمت است.»

علی کریمی که از هم‌بازی‌های وریا غفوری هم بوده، روز پنج‌شنبه ۹ تیر، در اینستاگرام خود همچنین نوشت: «این تیم، این هوادار، کم‌ترین حقش بودن وریاست.»

علاوه بر واکنش‌ها در میان بازیکنان فوتبال، شماری از چهره‌های هنری و فرهنگی هم در اعتراض به جدایی اجباری وریا غفوری از استقلال واکنش دادند، از جمله کیهان کلهر، موسیقیدان و نوازنده سرشناس، که نوشت: «حذف نمی‌توانید کرد آن کس را که غمش فقر و بیکاری و نان ملتی است.»

خبر جدایی وریا روز هفتم تیر در رسانه‌های رسمی ایران منتشر شد اما به دلایل آن اشاره‌ای نکردند، اما مردم هوادار او در شبکه‌های اجتماعی نوشتند که دلیل اصلی این موضوع اعتراضات اجتماعی و سیاسی کاپیتان تیم استقلال و حمایت او از اعتراضات مردمی بوده است.

کیهان کلهر در یادداشت خود درباره وریا غفوری همچنین با بیان این‌که مردم خوب می‌دانند نام چه کسی را «بر چشم و دل بنشانند»، تأکید کرد: «قهرمان کسی است که از قهر و درد ایرانیان بگوید.»

کاپیتان تیم استقلال تهران اردیبهشت امسال بعد از بازی تیمش مقابل فولاد خوزستان در حمایت از اعتراض‌های مردمی به‌ویژه در خوزستان گفته بود «این حق مردم ایران است که سعادتمند زندگی کنند» و «مسئولین شرمنده نمی‌شوند این موقعیت و وضعیت را می‌بینند؟»

وریا غفوری هم‌چنین گفته بود وقتی صحبت از مسائل اجتماعی و مدنی می‌شود، فوتبال دیگر در اولویت او نیست و از جایگاه خود برای بیان خواسته‌های هواداران خود استفاده می‌کند.

هم‌زمان با واکنش‌های گسترده اعتراضی به تمدید نشدن قرارداد وریا غفوری با استقلال، برخی رسانه‌های حکومتی همچنان به حمله به این فوتبالیست ادامه داده‌اند.

روزنامه جام جم، وابسته صداوسیما، روز شنبه ضمن این‌که ادعا کرد به‌زودی قرارداد وریا غفوری با استقلال تمدید خواهد شد، او را «یکی از معمولی‌ترین بازیکنان لیگ» توصیف کرد و نوشت او «نه به عنوان یک چریک یا رهبر اپوزیسیون که به عنوان یک فوتبالیست پا به سن‌گذاشته قادر است به کارش در استقلال ادامه دهد و احتمالاً چالش‌های استقلال و وریا غفوری، این فصل بیشتر از همیشه خواهد بود».

این روزنامه حکومتی همچنین وریا غفوری را به «حاشیه‌سازی» برای «بالا بردن درآمد» متهم کرد.

این در حالی است که هفته گذشته و با فرا رسیدن پایان فصل اخیر فوتبال، علی‌رغم این‌که وریا غفوری بارها اعلام کرده بود هیچ تمایلی به جدایی از تیم استقلال ندارد، هیچ تماسی با او برای تمدید قرارداد گرفته نشد.

روز گذشته علی چینی، بازیکن اسبق تیم استقلال، نیز وریا غفوری را بازیکنی توصیف کرد که «از قدرت رهبری بالایی برخوردار است» و از مسئولان باشگاه استقلال پرسید که چرا صحبت کردن وریا غفوری از مشکلات هم‌وطنان «خط قرمز است»؟

مصطفی آجورلو، مدیرعامل باشگاه استقلال که از اعضای پیشین سپاه پاسداران است، با گذشت چندین روز از تمدید نشدن قرارداد وریا غفوری، هنوز هیچ توضیحی در این مورد نداده است.