هم‌زمان با افزایش فشارهای اجتماعی بر زنان در ایران،‌ از جمله برخوردهای خشونت‌آمیز ماموران گشت ارشاد ، گزارش‌ها حاکی است که فشار حکومت بر کنش‌گران درباره «جنبش اعتراض به آزار و خشونت جنسی» هم افزایش یافته است.

فعالان صفحه اینستاگرامی «می‌تو» می‌گویند که «افراد بازداشت شده» دخالتی در فعالیت‌های این صفحه نداشته‌اند.

این فعالان حقوق زنان می‌گویند: «برداشت ما این است که ماموران تلاش می‌کنند در چارچوب الگوی رفتاری مایوس‌کننده، لورفته ‌و تکراری خودشان، با دستگیری افراد کم‌تر شناخته‌شده و احیانا گرفتن اعترافات اجباری، زنان معترض را ساکت کنند.»

آنها می‌گویند: ««می‌تو یک گروه سازمان‌دهی‌شده نیست. می‌تو یک جنبش است و این صفحه و فعالیت‌های مرتبط با آن نیز از دل این جنبش زاییده شده‌اند، نه برعکس. به این ترتیب هر شخصی که در تمرین‌های تئاتر، پشت نیمکت مدرسه، در یک گفت‌وگوی خانوادگی یا در یک مصاحبه رسمی، از ایده برابری و ضرورت دادخواهی دفاع می‌کند و خود را عضوی از می‌تو می‌داند، عضو می‌تو است.»

روز شنبه اول مردادماه، فعالان جنبش زنان، از «بازداشت نازنین بهرامی، بازیگر تئاتر در خیابان» خبر دادند. خانم بهرامی از امضاکنندگان بیانیه ۸۰۰ زن سینماگر علیه خشونت و آزار جنسی و جنسیتی است.

اما بعد گزارش شده که خانم بهرامی در تماس با خانواده و دوستان خود گفته که آزاد است و در واقع مامورانی که او را بازداشت کرده‌اند، ماموران گشت ارشاد بوده‌اند.

برخی فعالان جنبش زنان در ایران از جمله «شقایق نوروزی درباره آزادی خانم بهرامی ابراز تردید کردند و احتمال دادند که او تحت فشار باشد تا «وادار به اعترافات اجباری علیه جنبش می‌تو شود.» 
بی بی سی