جعفر ابراهیمی، بازرس شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان که همراه تعداد زیادی از معلمان در آستانه تجمع اعتراضی یکم اردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت شده بود و کماکان در زندان اوین به سر می برد توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر به ۵ سال زندان محکوم شد.
به گفته وکیل وی آقای عرفان کرم ویسی بنابر ابلاغیه شعبه ۳۶ تجدید نظر ضمن نقض آرا پیشین مبنی بر تجمیع و ادغام پروندههای جریانی مجازات اشد اتهام اجتماع و تبانی (۵سال ) ایشان تایید شد که از این مدت طبق بخشنامه کاهش مجازات ۲ سال آن قابلیت اجرایی دارد.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان با تاکید بر فعالیت قانونی فعالین صنفی صدور این احکم را محکوم کرده و با توجه به شرایط جسمانی آقای ابراهیمی بر آزادی بی قید و شرط این عضو شورای هماهنگی تاکید نمورده است.
ادامه ی فشار بر معلمان و فعالین فرهنگی
در ادامه ی فشارهای بی وقفه حکومت به فعالین فرهنگی، حکم اخراج دائم از کار محمود ملاکی در دادگاه تجدیدنظر تایید شد.
کانون صنفی معلمان استان بوشهر در اطلاعیهای اعلام کرد که تجدیدنظر هیات تخلفات وزارت خانه آموزش و پرورش حکم انفصال دائم، اخراج، محمود ملاکی بازرس این کانون را عینا تایید نموده است.
محمود ملاکی، معلم خوشنام و متعهد بوشهری در زندان مرکزی بوشهر دوران محکومیت یکساله خود را میگذراند. ملاکی در حوزه محیط زیست هم فعالیتهای موثری داشته است.
بنابر یک گزارش دیگر، دادگاه عاتکه رجبی برگزار شده است. شعبه هفتم دادگاه انقلاب مشهد طی تماس تلفنی با وثیقه گذار در ۲۹ مرداد عاتکه رجبی را برای روز سیام مرداد احضار کرده بود.
دادگاه این فعال صنفی معلمان در حالی برگزار شد که فرصت مطالعه کیفرخواست به وی داده نشد و ابلاغیهای برای حضور او صادر نشده بود.
عاتکه رجبی پیشتر طی حکمی از سوی هیات تخلفات از وزارت آموزش و پرورش اخراج شده بود.
رویه غیر قانونی دادگاهها انقلاب در برخورد با متهمان مورد تازهای نیست و عملا قاضی های این دادگاهها نقش دادستان و نهاد امنیتی را همزمان به عهده گرفتهاند.