مظفر صالح‌نیا فعال کارگری کورد صبح روز شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ بر اثر سکته قلبی درگذشت.

صالح‌نیا، فعال جنبش کارگری، عضو هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و گروه کوهنوردی چل‌چمه بود. او بارها طی سالهای اخیر توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی احضار، بازداشت و شکنجه شده بود. نهادهای امنیتی سال‌ گذشته نیز این فعال کارگری کُرد را تهدید کرده و از او خواسته‌ بودند که در سالگرد اعتراضات سراسری از شرکت در مراسم‌ها خودداری کند.

او در کمپین نه به اعدام، جنبش کارگری و سایر کارها و حرکت‌های اجتماعی و اعتراضی که طی بیش از سه دهه اخیر در سنندج صورت گرفته است همیشه نقشی مهم و کلیدی ایفا کرد.

صالح‌نیا در ١٣۶۵ با عضویت در اتحادیه صنعتگران شروع به فعالیت کارگری کرد و در کلیه مراسم اول ماه مه روز جهانی کارگر و هشت مارس روز جهانی زن در سنندج حضوری فعال داشت. او در مراسم روز جهانی کارگر در سال‌های ۶٧ و ۶٨ در پاساژ عزتی، سالن تختی و دبیرستان رنج‌آوری سنندج حضوری فعال داشت. همچنین در سال ١٣٨۵ به عضویت اتحادیه کارگران اخراجی بیکار در آمد و دو سال بعد نیز به اتحادیه آزاد کارگران ایران پیوست و بعدها نیز به عنوان هیات مدیره این اتحادیه انتخاب شد و نقش رهبری این تشکل را به عهده گرفت.

بر اساس ویدئوهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی، امروز جمع کثیری از مردم کردستان در مراسم خاکسپاری او شرکت کردند و بر سر مزار او نسخه‌ی کوردی سرود انترناسیول را همخوانی کردند.

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، اتحادیه آزاد کارگران ایران و جعفر عظیم زاده، فعال کارگری پیام های جداگانه ای در پی درگذشت وی منتشر کردند.

پیام سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه:

اطلاع پیدا کردیم که قلب یکی از فعالین کارگری در سنندج از تپش باز ایستاد.

مظفر صالح نیا فعال کارگری و یکی از چهره های نام آشنا در شهر سنندج بود که امروز شنبه ۱۲ خرداد بر اثر سکته قلبی جان عزیزش را از دست داد.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، جانباختن مظفر صالح نیا را به خانواده، کارگران و همراهان او در سنندج، تسلیت گفته و خود را شریک در این غم بزرگ می داند.
یادش گرامی باد!

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
۱۲ خرداد ۱۴۰۳

پیام اتحادیه آزاد کارگران ایران:

صبح امروز شنبه ۱۲ خردادماه ۱۴۰۳، مظفر صالح‌ نیا از اعضای هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران در کمال ناباوری بر اثر ایست قلبی درگذشت.

مظفر از چهره‌های محبوب در میان مردم سنندج و از فعالین برجسته جنبش کارگری ایران، جنبش علیه اعدام، و از فعالین موثر و ثابت‌قدم برگزاری مراسم‌های روز جهانی کارگر و روز زن و سیمایی از آزادیخواهی و برابری‌طلبی کارگران و مردم سنندج بود.

او در طول سال‌ها و دهه‌های گذشته بدلیل فعالیت‌ها و مبارزات آزادیخواهانه‌اش همواره تحت آزار و اذیت نهادهای امنیتی قرار داشت و به دفعات بازداشت و محاکمه شد.

درگذشت مظفر صالح‌نیا ضایعه‌ای بزرگ برای ما در اتحادیه آزاد کارگران ایران، جنبش کارگری و صفوف آزادیخواهی و برابری‌طلبی مردم ایران است.

ما درگذشت نابهنگام مظفر عزیز را به همسر، فرزندان و دیگر اعضای اتحادیه، همه یاران و  بستگانش تسلیت می‌گوئیم و اعلام می‌داریم راه او را برای برپایی دنیایی آزاد و برابر و عاری از هرگونه ستم و استثمار با تمام توان  ادامه خواهیم داد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران. دوازدهم خردادماه یکهزار و چهارصد و سه

پیام جعفر عظیم زاده:

بدرود رفیق عزیزم

مظفر عزیزم، چقدر ناگهانی و ناباورانه ترک‌مان کردی و تحمل نبودنت چه سخت و طاقت فرساست.

ما تو را در حالی از دست داده‌ایم که افق آزادی و رهائی با ایستادگی و خستگی ناپذیری مبارزانی چون تو بیش از هر دوره دیگری در دسترس ما کارگران و مردم ایران است.

نبودن سازمانده برجسته‌ای چون تو در چنین دوره‌ای، ضایعه‌ای بزرگ برای ما در اتحادیه،  جنبش کارگری و برای صفوف آزادیخواهی و  برابری‌طلبی در سراسر کشور و شهر سرخ سنندج است.

ما صلابت و خستگی ناپذیری تو را در مبارزه برای آزادی و برابری توشه راهمان خواهیم کرد و لحظه‌ای در مبارزه برای دست‌یابی به آرمان‌های والایت از پای نخواهیم نشست.

بدرود، بدرود، بدرود رفیق عزیزم

جعفر عظیم زاده دوازدهم خرداد ماه هزار و چهارصد و سه