آیلا آکات آتا در میتینگ «دموکراسی و آزادی» در الیح، با تأکید بر ضرورت حل مسئله کُرد از طریق گفتگو، خواستار آزادی عبدالله اوجالان و شنیده شدن صدای او توسط مردم و مسئولان شد.

به گزارش کردپرس، آیلا آکات آتا، فعال جنبش زنان آزاد (TJA)، در سخنانی خواستار آزادی عبدالله اوجالان رهبر در بند PKK و حل مسئله کردها از طریق راهکارهای دموکراتیک شد. او با اشاره به مقاومت مردم در برابر انتصاب قیم‌ها بر شهرداری های کردستان ترکیه، قیم‌ها را نماد سیاست‌های ضد زن خواند و تأکید کرد که کردها خواهان شنیدن صدای اوجالان و دستیابی به صلح پایدار هستند. آکات آتا همچنین از مسئولان دعوت کرد تا با شجاعت وارد مسیر گفتگو شوند و صدای همه طرف‌ها را بشنوند.

آیلا آکات آتا، در میتینگ «دموکراسی و آزادی» که در شهر الیح (باتمان) برگزار شد، با اشاره به خواسته‌های مردم برای شنیدن صدای عبدالله اوجالان، اظهار داشت: «این ملت خواهان شنیدن صدای اوجالان است. آن‌ها می‌خواهند سخنان همه افرادی که برای حل مسئله کردها نظری دارند، بشنوند.» این میتینگ توسط پلتفرم نهادهای دموکراتیک و با هدف آزادی فیزیکی عبدالله اوجالان و حل مسئله کرد برگزار شد و با حضور گسترده شرکت‌کنندگان ادامه یافت.

آیلا آکات آتا: کُردها خواهان شنیدن صدای عبدالله اوجالان هستند

کسانی که شهردار باتمان را برکنار کردند، آیا اصلا این شهر را می شناسند؟

در این مراسم، پس از سخنرانی کسکین بایندر، رئیس مشترک حزب مناطق دموکراتیک (DBP)، شهرداران برکنار شده ماردین، الیح و خلفتی به صحنه آمدند و جمعیت حاضر با شعارهایی همچون «باتمان به شما افتخار می‌کند» از آن‌ها استقبال کردند. آیلا آکات آتا در سخنان خود، به مقاومت مردم در برابر انتصاب قیم‌ها اشاره کرد و گفت: «تصمیم‌گیرندگان درباره قیم‌ها اصلاً الیح را می‌شناسند؟ این شهر از دهه ۷۰ میلادی همواره در خط مقدم مقاومت کردها بوده و امروز نیز نماد ایستادگی در برابر سرکوب و سیاست‌های اشغال‌گرایانه است.»

تمام ساختمان های تجمعات زنان در دوران شهرداران انتصابی به محلی برای تجمع مردان تبدیل شدند

او با تاکید بر اینکه قیم‌ها نماد سیاست‌های ضد زن هستند، افزود: «قیم‌ها دشمن آزادی زنان هستند. از زمان انتصاب قیم‌ها، تمام نهادهای زنان تعطیل شدند و ساختمان‌های آن‌ها به محلی برای تجمع مردان تبدیل شدند. هدف آن‌ها جلوگیری از آگاهی و سازماندهی زنان و حذف شعارهای زنانه است. اما ما همچنان مبارزه خواهیم کرد و دوباره خود را سازماندهی خواهیم کرد.»

آیلا آکات آتا: کُردها خواهان شنیدن صدای عبدالله اوجالان هستند

راه‌حل دموکراتیک و صلح‌آمیز از جزیره امرالی و اوجالان می گذرد

آیلا آکات آتا با اشاره به سیاست‌های قیم‌ها به‌عنوان بخشی از «جنگ ویژه» دولت علیه کردها، گفت: «در شرایطی که جوانان ما قربانی می‌شوند، عده‌ای تلاش دارند مسئله صلح را از دستور کار مردم دور کنند. اما ما اینجا جمع شده‌ایم تا صدای خود را بلند کنیم و با این سیاست‌ها مقابله کنیم. ما به‌عنوان جنبش زنان کرد اعلام می‌کنیم که راه‌حل دموکراتیک و صلح‌آمیز از طریق جزیره امرالی و مسیر تعیین‌شده توسط عبدالله اوجالان ممکن است. اما متأسفانه، حکومت کنونی از شجاعت لازم برای طی این مسیر برخوردار نیست.»

کُرد توانایی تمایز میان حقیقت و دروغ را دارد

او در پایان با اشاره به نقش تاریخی زنان در مذاکرات صلح ۲۰۱۳، افزود: «این ملت بارها نشان داده که اوجالان را نماینده سیاسی خود می‌داند و آماده پرداخت هر هزینه‌ای برای دستیابی به صلح است. دیگر هیچ عذری برای نادیده گرفتن این حقیقت وجود ندارد. ما تا رسیدن به نتیجه نهایی مبارزه خواهیم کرد و مسئولان را به پذیرش راه‌حل دعوت می‌کنیم. وقت آن است که صدای اوجالان شنیده شود. این ملت آماده شنیدن صدای همه است، اما توانایی تمایز میان حقیقت و دروغ را نیز دارد.»

آیلا آکات آتا: کُردها خواهان شنیدن صدای عبدالله اوجالان هستند

کد خبر 2777666